Facebook Pixel Sportdog.gr | «Άκυρο» Ουζουνίδη σε κορυφαία ελληνική ομάδα - Γιατί λέει «όχι», τι περιμένει, χαμός θα γίνει!
| 2018-04-29 10:00:00

«Άκυρο» Ουζουνίδη σε κορυφαία ελληνική ομάδα - Γιατί λέει «όχι», τι περιμένει, χαμός θα γίνει!

Sportdog Team
«Άκυρο» Ουζουνίδη σε κορυφαία ελληνική ομάδα - Γιατί λέει «όχι», τι περιμένει, χαμός θα γίνει!

Μεγάλες οι βλέψεις του Έλληνα κόουτς, ποιον πάγκο... ονειρεύεται; 

Φούντωσαν τις τελευταίες ημέρες ξανά τα σενάρια για το μέλλον του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό είτε με τη σημερινή διοικητική κατάσταση είτε στη… νέα εποχή, όπως σας ενημερώσαμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ.

Ωστόσο, κυκλοφόρησαν φήμες που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, όπως το ενδεχόμενο να αναλάβει ο Έλληνας κόουτς την τεχνική ηγεσία είτε του Απόλλωνα Σμύρνης είτε του Άρη που επιστρέφει στη Σούπερ Λιγκ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ακόμα και αν δεν συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, είναι απίθανο να συζητήσει σοβαρά με τέτοιες ομάδες, ακόμα και με τον Άρη που επιστρέφει δυνατά στα σαλόνια, καθώς πλέον και το κασέ του, αλλά και το βιογραφικό του, είναι για πιο ψηλά.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, όπως σας έχει γράψει ξανά το Sportdog.gr, θα ψαχτεί για το εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα για το Βέλγιο, ωστόσο η αγορά δεν είναι εύκολη και οι πιθανότητες να ξενιτευτεί, τη δεδομένη στιγμή, δεν είναι πολλές.

Ο Έλληνας τεχνικός σκέφτεται το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Ελλάδα και θα περιμένει να… αδειάσει κάποιος από τους πάγκους των μεγάλων, έχοντας το «βλέμμα» του στραμμένο στην ΑΕΚ.

Άλλωστε, οι συνεχόμενες δηλώσεις του Μανόλο Χιμένεθ για τη Σεβίλλη και η… τρέλα του να επιστρέψει στην αγαπημένη του ομάδα, δεν αποκλείεται εφόσον τα καταφέρει ο Ισπανός και πάρει το συμβόλαιο από τους Σεβιγιάνους (πολύ δύσκολο), να φέρουν τον Μαρίνο Ουζουνίδη σε ρόλο φαβορί για τον πάγκο της Ένωσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags