Facebook Pixel Sportdog.gr | Έμεινε στη Σούπερ Λιγκ η Λαμία - Απίστευτη γκολάρα ο Πίτι!
| 2018-04-29 20:58:00

Έμεινε στη Σούπερ Λιγκ η Λαμία - Απίστευτη γκολάρα ο Πίτι!

Sportdog Team
Έμεινε στη Σούπερ Λιγκ η Λαμία - Απίστευτη γκολάρα ο Πίτι!

Το "χρυσό" γκολ του Πίτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, "ξεκλείδωσε" την άμυνα του ΠΑΣ Γιάννινα και άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη της Λαμίας (2-1) που σφράγισε και μαθηματικά την παραμονή της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ στη Super League.

Παιχνίδι με μονόπλευρο ενδιαφέρον ήταν το σημερινό στη Λαμία. Οι γηπεδούχοι είχαν το... κίνητρο της νίκης, γνωρίζοντας πως με τρίποντο θα "καθάριζαν" και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία, όπως αναφέρει το sdna.gr. 

Οι φιλοξενούμενοι που εδώ και καιρό έχουν μείνει εκτός στόχων έδιναν απλώς ένα ακόμα παιχνίδι, πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. Το κίνητρο της Λαμίας, ήταν αυτό που τελικά υπερίσχυσε με την ομάδα του Μπάμπη Τεννέ να κερδίζει με 2-0 και να στέλνει στη Football League, την Κέρκυρα που έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ.

Καθοριστικό σημείο του αγώνα ήταν το γκολ του Πίτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ισπανός άσος με ωραία ενέργεια πήρε την μπάλα από το χώρο της μεσαίας γραμμής, συνεργάστηκε με τον Βάντερσον και με ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Βελλίδη και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της ομάδας του.

Ένα γκολ που έδιωξε το άγχος από τα πόδια των παικτών της Λαμίας, με τον Ομο στο 62', να αξιοποιεί την ασίστ του Πίτι και να πετυχαίνει δεύτερο τέρμα, κάνοντας ακόμα πιο εύκολο το έργο της ομάδας του. 

Οι Γιαννιώτες ευτύχησαν στην πρώτη καλή στιγμή τους στο παιχνίδι να σκοράρουν με τον Χαλκιαδάκη στο 76' να μειώνει το σκορ σε 2-1.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ, με τους γηπεδούχους να κάνουν διαχείριση του υπέρ τους αποτελέσματος και πλέον το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής στη Λάρισα έχει καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα.

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Κουκόλης, Πριντέτα (62' Ακόστα), Όμο, Μπουλούλης, Πίτι (89' Αντρονίκ), Τσούκαλος, Βάντερσον (65' Μπούτνικ).
 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Καρανίκας, Κόντε, Μπουκουβάλας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Νικολιάς (66' Αποστολόπουλος), Χέλκβιστ (51' Χαλκιαδάκης), Βιντάλ (58' Μανθάτης), Λίλα, Σκόνδρας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags