Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Σπιριντόνοβιτς «καθάρισε» ξανά για τον Πανιώνιο!
| 2018-04-29 21:02:00

Ο Σπιριντόνοβιτς «καθάρισε» ξανά για τον Πανιώνιο!

Sportdog Team
Ο Σπιριντόνοβιτς «καθάρισε» ξανά για τον Πανιώνιο!

Ανατροπή για τους Κυανέρυθρους (2-1) τον Πλατανιά με δύο γκολ του Αυστριακού.

Στο τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι στα Χανιά ο Πλατανιάς ήταν ανταγωνιστικός κόντρα στον Πανιώνιο, προηγήθηκε στο σκορ αλλά η ποιότητα του Σρντάν Σπιριντόνοβιτς έδωσε το τρίποντο ψυχολογίας (1-2) στους «κυανέρυθρους»

Οι ουραγοί Κρητικοί παρέμειναν στους 10 βαθμούς με τον «Ιστορικό» να ανεβαίνει στους 38 αλλά να μένει οριστικά εκτός Ευρώπης την νέα σεζόν.

Αρκετά «άχρωμο» το πρώτο μέρος του παιχνιδιού, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο και να μην δημιουργούν επικίνδυνες προϋποθέσεις στα αντίπαλα καρέ. Χρειάστηκε μάλιστα να φτάσουμε στο 19ο λεπτό της αναμέτρησης προκειμένου να καταγραφεί η πρώτη τελική στον αγώνα με σουτ του Πλατανιά που πέρασε άουτ.

Η εξέλιξη αυτή ωστόσο δεν έδωσε ρυθμό στο ματς με το «χαμηλό» τέμπο να παραμένει και τον Πανιώνιο να κάνει για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία του στο 32' όταν το σουτ του Σπιριντόνοβιτς κόντραρε και πέρασε κόρνερ. Πέρα αυτού δεν σημειώθηκε κάτι άλλο αξιοσημείωτο με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο 0-0, αποτέλεσμα άκρως αντιπροσωπευτικό της... ποδοσφαιρικής εικόνας που παρουσίαζαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο.

Ανάλογο σκηνικό επικράτησε και στο δεύτερο 45λεπτο με τους Χανιώτες να απειλούν ξανά στο 50' αλλά ο Κότνικ ήταν σταθερός στην επέμβασή του κρατώντας ανέπαφη την εστία του. Η ελαφρά υπεροχή των γηπεδούχων «τελεσφόρησε» στο 62' όταν ο δραστήριος Ουντότζι σημείωσε το 1-0 με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ.

To τέρμα αυτό «αφύπνισε» τον Πανιώνιο ο οποίος ανέβασε την απόδοση του και έγινε περισσότερος πιεστικός για την άμυνα του Κασωτάκη και εντέλει δικαιώθηκε στο 76' για το 1-1 με σκόρερ τον Σπιριντόνοβιτς, με τον Αυστριακό να είναι από τους λίγους που έδειξαν διάθεση και ουσία. Μάλιστα, με νέο προσωπικό του γκολ στο 86' έφερε... τούμπα τα δεδομένα του ματς και χάρισε την νίκη στην ομάδα του.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags