Facebook Pixel Sportdog.gr | «Έκλεψε» τη νίκη στη Λιβαδειά με Μπρούνο ο Ατρόμητος!
| 2018-04-29 21:05:00

«Έκλεψε» τη νίκη στη Λιβαδειά με Μπρούνο ο Ατρόμητος!

Sportdog Team
«Έκλεψε» τη νίκη στη Λιβαδειά με Μπρούνο ο Ατρόμητος!

Νίκησαν τον Λεβαδειακό (1-0) με γκολ στο 90' οι Περιστεριώτες.

Ο Ατρόμητος χάρη σε ένα γκολ του Μπρούνο τρία λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90’ πέρασε νικηφόρα από τη Λιβαδειά (0-1) πανηγυρίζοντας το όγδοο τρίποντό του μακριά από το Περιστέρι στο φετινό πρωτάθλημα.

Χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον παρατάχθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς η τοπική ομάδα και ο Ατρόμητος καθώς το μεν συγκρότημα του Ζοζέ Ανιγκό έχει εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία, το δε του Νταμίρ Κάναντι διατηρούσε μόνο μαθηματικές ελπίδες για κατάκτηση της τρίτης θέσης.

Διπλή ευκαιρία με το «καλησπέρα» για τον Λεβαδειακό!

Ο Ατρόμητος μπήκε καλύτερα στο ματς και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει την εστία του Λεβαδειακού. Μάλιστα, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς και μάλιστα διπλή ήταν για τους γηπεδούχους στο 12’ όταν μετά από γύρισμα του Τσαμπούρη, ο Μίρκοβιτς έσωσε τον Ατρόμητο αρχικά στο σουτ του Γιακουμάκη και στην εξέλιξη της φάσης μετά από προσπάθεια του Μαρκόφσκι.

Ανούσια υπεροχή για τον Ατρόμητο

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι θέλησε να πιέσει προκειμένου να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις μπροστά από την εστία του Σωτηρίου, ωστόσο, αν και είχε υπέρ της τα ποσοστά κατοχής της μπάλας δεν έβρισκε τρόπο να «φτιάξει» κάποια καλή ευκαιρία. Στο 25’ ο Ουάρντα δοκίμασε ένα ωραίο και δυνατό σουτ από μακριά όμως δεν βρήκε στόχο. Αυτή ήταν και η μοναδική απόπειρα των φιλοξενούμενων να απειλήσουν σε ολόκληρο το πρώτο μέρος. Μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους δεν υπήρξε τίποτα άλλο αξιόλογο με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Μεγάλες ευκαιρίες στην επανάληψη!

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με πολύ μεγάλη ευκαιρία για τους Βοιωτούς όταν στο 49’ μετά από σέντρα του Μαρκόφσκι ο Γιακουμάκης δεν έκανε την προβολή όπως θα ήθελε με αποτέλεσμα να μην βρει στόχο από πολύ πλεονεκτική θέση. Ο Ατρόμητος απάντησε στην ευκαιρία του Λεβαδειακού τρία λεπτά αργότερα με τον Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος έκανε το δυνατό σουτ και είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Σωτηρίου. Δύο λεπτά αργότερα ο Γιαννούλης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Αντιλέχουν πήρε την μπάλα, και σούταρε όμως σε δύο χρόνους δεν κατάφερε να νικήσει τον Σωτηρίου.

Η ομάδα του Περιστερίου συνέχισε να πιέζει και στο 62’ ο Σωτηρίου έσωσε και πάλι τον Λεβαδειακό όταν νίκησε τον Ντιγκινί που βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ. Στο 69’ ήταν η σειρά της ομάδας του Ανιγκό να σπαταλήσει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία. Αρχικά ο Μίρκοβιτς απέκρουσε δύσκολα το σουτ του Νιάσε και στην εξέλιξη της φάσης ο Σάκιτς πάνω στην γραμμή σταμάτησε εκείνο του Σαβανταγκό.

Ο Μπρούνο χάρισε τη νίκη στον Ατρόμητο!

Πέρασαν αρκετά λεπτά χωρίς κάτι αξιόλογο στην αναμέτρηση με το τέμπο του αγώνα να έχει πέσει. Παρ’ όλα αυτά ο Ατρόμητος δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Οι φιλοξενούμενοι στο 87’ κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με τον Μπρούνο να σκοράρει από κοντά μετά από γύρισμα του Γιαννούλη που συνεργάστηκε ωραία με τον Ουάρντα. Έτσι, με αυτό το γκολ ο Ατρόμητος πήρε την όγδοη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα και έφτασε τους 53 βαθμούς.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags