Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σπόντες» Ινσούα για τη διαιτησία και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού!
| 2018-04-29 23:39:00

«Σπόντες» Ινσούα για τη διαιτησία και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού!

Sportdog Team
«Σπόντες» Ινσούα για τη διαιτησία και τη διοίκηση του Παναθηναϊκού!

Εξέφρασε έντονα παράπονα ο Αργεντινός!

Ο Εμάνουελ Ινσούα πέταξε... καρφιά μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ. Αφενός αναφέρθηκε στο πρώτο γκολ του Δικεφάλου, τονίζοντας ότι επετεύχθη από... ασίστ διαιτητή και αφετέρου έστειλε μήνυμα στη διοίκηση του Τριφυλλιού, υποστηρίζοντας ότι οι παίκτες και ο προπονητής της ομάδας έχουν αδειάσει ψυχολογικά και αισθάνονται μόνοι.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του στη Nova:

«Είμαστε στεναχωρημένοι, γιατί το σημερινό ήταν το σημαντικότερο τελευταίο ντέρμπι για αυτή τη σεζόν. Το πρώτο γκολ το δεχθήκαμε μετά από... ασίστ του διαιτητή. Ψάχναμε την ισοφάριση, σίγουρα το 0-3 είναι "βαρύ" σκορ».

Για τον εκνευρισμό του: «Ίσως ήταν κάποια στιγμή εκνευρισμού μέσα στον αγώνα. Περνάμε δύσκολες στιγμές, εκτός από εμάς και τον προπονητή, αισθανόμαστε πως ο περίγυρος δεν μας βοηθά. Βλέπαμε πως όλα ήταν υπέρ του αντιπάλου. Είμαστε στεναχωρημένοι».

Για το αν άδειασε από ψυχικά αποθέματα ο Παναθηναϊκός: «Ίσως τώρα να το εισπράττω έτσι. Πάντα σκέφτεσαι το επόμενο ματς. Οι παίκτες και ο προπονητής αισθανόμαστε μόνοι μας, θέλαμε να δώσουμε χαρά στον κόσμο. Ελπίζω να το καταφέρουμε στο επόμενο ματς».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags