Facebook Pixel Sportdog.gr | Αδιανόητα πράγματα στον ΠΑΟ! Ποιος ρίχνει τρελά λεφτά για σωτηρία - Απίστευτη απειλή των παικτών
| 2018-04-30 22:27:00

Αδιανόητα πράγματα στον ΠΑΟ! Ποιος ρίχνει τρελά λεφτά για σωτηρία - Απίστευτη απειλή των παικτών

Sportdog Team
Αδιανόητα πράγματα στον ΠΑΟ! Ποιος ρίχνει τρελά λεφτά για σωτηρία - Απίστευτη απειλή των παικτών

Το ακραίο σενάριο που κυκλοφόρησε στο Κορωπί!

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο… χείλος του γκρεμού, αφού έχει να αντιμετωπίσει δύο πολύ σοβαρά μέτωπα. Αφενός πρέπει να βρεθεί τρόπος να εξοφληθεί ο Γιενς Βέμερ, ώστε να μην ισχύσει η τρίτη αφαίρεση βαθμών και αυτόματα ο υποβιβασμός της ομάδας και αφετέρου να πληρωθούν οι παίκτες του Τριφυλλιού, οι οποίοι απειλούν με νέα αποχή.

Μπορεί η προπόνηση της Δευτέρας να πραγματοποιήθηκε κανονικά μετά τη νέα δέσμευση του Βασίλη Κωνσταντίνου προς τους ποδοσφαιριστές ότι θα εξοφληθούν το 35% της δόσης Δεκεμβρίου την Τετάρτη, ωστόσο αυτό από μόνο του δεν… λέει τίποτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, οι παίκτες ναι μεν έβαλαν πλάτη για τη Δευτέρα, όμως έχουν ενημερώσει αρμοδίως ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά. Σε περίπτωση που η διοίκηση αθετήσει την υπόσχεσή της την Τετάρτη, οι εξελίξεις θα τρέξουν και δεν θα είναι καθόλου «τιμητικές» για τον Παναθηναϊκό.

Η απειλή των παικτών αναμένεται να γίνει πράξη αυτή τη φορά, ενώ φαντάζει πολύ πιθανό η αποχή να μην περιοριστεί στις προπονήσεις, αλλά να έχει ως αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές να μην κατεβούν στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Ξάνθη.

Υπάρχει, ωστόσο, και ένα άλλο, ακόμα πιο ακραίο ενδεχόμενο. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αποκλείεται οι παίκτες του Τριφυλλιού να αγωνιστούν μεν απέναντι στην Ξάνθη, αλλά να κάνουν κάτι που θα εκθέτει δημοσίως τη διοίκηση του Παναθηναϊκού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης! Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι δεν έχουν καταλήξει ακόμα στο τι θα κάνουν, όμως από μόνο του το γεγονός ότι υπάρχει τέτοια διάθεση, δείχνει πολλά.

Πόσο θα κοστίσουν οι πληρωμές και το θέμα Βέμερ

Όπως και να έχει, ο χρόνος πλέον έχει εξαντληθεί για τον Παναθηναϊκό, οι άνθρωποι του οποίου καλούνται να βάλουν άμεσα το χέρι στην τσέπη για να αποφύγει ο σύλλογος την «κηλίδα» τον υποβιβασμό.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, μέσα στην εβδομάδα είναι πολύ πιθανό οι διοικούντες του Τριφυλλιού να αποδεχθούν την πρόταση του δικηγόρου του Βέμερ, που σημαίνει ότι θα κληθούν να καταβάλουν περίπου 300.000 ευρώ στην πλευρά του Γερμανού.

Παράλληλα, για την εξόφληση των παικτών την Τετάρτη θα χρειαστούν σχεδόν τα διπλάσια (κοντά στις 600.000 ευρώ). Στο σύνολο, ο… λογαριασμός για τη σωτηρία του Παναθηναϊκού ανέρχεται σε περίπου 900.000 ευρώ μέσα σε διάστημα τεσσάρων ημερών από σήμερα!

Με τις εξελίξεις, λοιπόν, να τρέχουν σε όλα τα επίπεδα, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η άφιξη του Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ στην Ελλάδα την Παρασκευή για το καθοριστικό ραντεβού με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags