Facebook Pixel Sportdog.gr | «Εφιαλτικό» σενάριο για ΑΕΚ, χάνει το τούρμπο; - Θα τρελαθούν οι οπαδοί, τι παίζει με Τοροσίδη
| 2018-05-01 19:25:00

«Εφιαλτικό» σενάριο για ΑΕΚ, χάνει το τούρμπο; - Θα τρελαθούν οι οπαδοί, τι παίζει με Τοροσίδη

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Εφιαλτικό» σενάριο για ΑΕΚ, χάνει το τούρμπο; - Θα τρελαθούν οι οπαδοί, τι παίζει με Τοροσίδη

Ετοιμάζει βαλίτσες βασικός και αγαπημένος άσος της Ένωσης;

Η ΑΕΚ έκανε σπουδαία σεζόν φέτος, κατακτώντας το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια και έχοντας την ευκαιρία να σηκώσει και το Κύπελλο στον τελικό με τον ΠΑΟΚ στις 12 Μαΐου.

Η Ένωση ανέδειξε επίσης αρκετούς παίκτες, οι οποίοι τράβηξαν τα βλέμματα με την παρουσία τους και αναμένεται να είναι περιζήτητοι στην προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της ΑΕΚ φέτος ήταν ο Μιχάλης Μπακάκης, για τον οποίο σας έχουμε ξαναγράψει ότι η σπουδαία χρονιά που έκανε σε συνδυασμό με την ικανότητά του να καλύπτει όλες τις θέσεις της άμυνας, έχουν ανεβάσει πολύ τις μετοχές του.

Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sportdog.gr, δεν φαίνεται να υπάρχει βάση, τουλάχιστον προς το παρόν, στο σενάριο που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ημέρες και θέλει την ιταλική Μπολόνια να στοχεύει στην απόκτηση του Μπακάκη για να πάρει τη θέση του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος αναμένεται να αποχωρήσει.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές, ούτε καν ο ίδιος ο παίκτης είναι ενήμερος για τη εν λόγω προοπτική, ενώ φαντάζει δύσκολο η ιταλική ομάδα να αναζητήσει αντικαταστάτη του Τοροσίδη με το αζημίωτο, από τη στιγμή που ο Έλληνας άσος έβγαλε σχεδόν όλη τη σεζόν ως αναπληρωματικός.

Παράλληλα, ίσως να μην είναι τυχαίο ότι η φημολογία αφορά την Μπολόνια, δηλαδή μια ομάδα που σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο δεσπόζει στα ελληνικά ρεπορτάζ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags