Facebook Pixel Sportdog.gr | Ξανά στον τελικό η Ρεάλ - Άντεξε το «σφυροκόπημα» της Μπάγερν και πάει Κίεβο! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-05-01 23:38:00

Ξανά στον τελικό η Ρεάλ - Άντεξε το «σφυροκόπημα» της Μπάγερν και πάει Κίεβο! (ΒΙΝΤΕΟ)

του Δημήτρη Δημητρόπουλου
Ξανά στον τελικό η Ρεάλ - Άντεξε το «σφυροκόπημα» της Μπάγερν και πάει Κίεβο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα έδωσαν όλα οι Βαυαροί, αλλά το τελικό 2-2 έστειλε τους Μαδριλένους στον τελικό!

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει την ευκαιρία να κατακτήσει το τρίτο σερί Champions League στον τελικό του Κιέβου, αφού παρά το γεγονός ότι καρδιοχτύπησε, απέκλεισε την Μπάγερν Μονάχου μετά από ένα καταπληκτικό παιχνίδι, που έληξε 2-2!

Η Μπάγερν έκανε το ιδανικό ξεκίνημα, αφού πέτυχε το πρώτο από τα δύο γκολ που έψαχνε για την ανατροπή μόλις στο 3' με κοντινό πλασέ του Κίμιχ. Παρ' όλα αυτά, η Ρεάλ απάντησε ισοφαρίζοντας στο 11' με κεφαλιά του Μπενζεμά μετά από πολύ ωραία σέντρα του Μαρσέλο.

Το παιχνίδι γύρισε... τούμπα υπέρ της Ρεάλ στο 46' όταν ο γκολκίπερ της Μπάγερν, Σβεν Ούλραϊχ, υπέπεσε σε ολέθριο λάθος. Ο Τολισό γύρισε την μπάλα προς τα πίσω, με τον Γερμανό τερματοφύλακα να αντιδρά... εραστιτεχνικά, αφού η μπάλα πέρασε κάτω από τα χέρια του, με τον Μπενζεμά να επωφελείται κάνοντας το 2-1 προ κενής εστίας!

Ωστόσο, η Μπάγερν δεν ήταν διατεθειμένη να το βάλει κάτω. Οι Βαυαροί πίεσαν και βρήκαν την ισοφάριση. Ο Ροντρίγκες έκανε το 2-2 με δεξί πλασέ στο 63'. Με την Μπάγερν να χρειάζεται μόλις ένα γκολ για να πάρει την πρόκριση, το παιχνίδι έγινε πραγματικό θρίλερ!

Η Μπάγερν πίεσε ασφυκτικά στο τελευταίο τέταρτο, γνωρίζοντας ότι δεν έχει τίποτα να χάσει, όμως ο Κέιλορ Νάβας κράτησε όρθια τη Ρεάλ! Ο Κοσταρικανός τερματοφύλακας έκανε φανταστική απόκρουση σε σουτ του Τολισό στο 74', ενώ στο 75' ένα καλό σουτ του Ροντρίγκες κόντραρε και κατέληξε ξανά στα χέρια του γκολκίπερ της Ρεάλ. Στο 92' η κεφαλιά του Χούμελς μετά από εκτέλεση κόρνερ κατέληξε λίγο άουτ, ενώ στο 93' ο Νάβας έκανε σωτήρια έξοδο και μπλόκαρε προ του Λεβαντόφσκι, που περίμενε μόνος στη μικρή περιοχή από γύρισμα του Χούμελς.

Στο 96ο λεπτό ο Κίμιχ έβγαλε ωραία μπαλιά για τον Μίλερ στην πλάτη της άμυνας, όμως ο Γερμανός δεν πρόλαβε την μπάλα ενώ ήταν ολομόναχος, και κάπως έτσι η Ρεάλ πέρασε στον τελικό, όπου θα διεκδικήσει την τρίτη συνεχόμενη κούπα με αντίπαλο το νικητή του αυριανού ημιτελικού Ρόμα - Λίβερπουλ!

ΡΕΑΛ: Κέιλορ Νάβας, Λούκας Βάθκεθ, Σέρχιο Ράμος, Βαράν, Μαρσέλο, Κόβατσιτς (73' Καζεμίρο), Κρόος, Μόντριτς, Ασένσιο (88' Νάτσο), Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά (72' Μπέιλ).

ΜΠΑΓΕΡΝ: Ούλραϊχ, Κίμιχ, Χούμελς, Ζούλε, Αλάμπα, Τολισό (75' Βάγκνερ), Τιάγκο Αλκάνταρα, Χάμες Ροντρίγκες (84' Χάβι Μαρτίνεθ), Τόμας Μίλερ, Ριμπερί, Λεβαντόβσκι.

Реал Мадрид - Бавария. Обзор матча. Лига Чемпионов 2017/18 от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags