Facebook Pixel Sportdog.gr | Φήμη-τρόμος στην ΑΕΚ: Της έκλεψε τον παικταρά ο Μαρινάκης; - Ψάχνουν ήδη για τον αντικαταστάτη του!
| 2018-05-02 14:00:00

Φήμη-τρόμος στην ΑΕΚ: Της έκλεψε τον παικταρά ο Μαρινάκης; - Ψάχνουν ήδη για τον αντικαταστάτη του!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Φήμη-τρόμος στην ΑΕΚ: Της έκλεψε τον παικταρά ο Μαρινάκης; - Ψάχνουν ήδη για τον αντικαταστάτη του!

Θα κάνει τη ρελάνς ο Τίγρης; Μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα; 

Το όνομα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου παραμένει καθημερινά στην επικαιρότητα, καθώς ο Έλληνας άσος δεν τα έχει βρει ακόμα με την ΑΕΚ και στο προσκήνιο υπάρχει πάντα η προοπτική του Ολυμπιακού, ο οποίος θέλει διακαώς να «κλέψει» τον παίκτη μέσα από τα χέρια της Ένωσης.

Μάλιστα, υπάρχει μία έντονη φημολογία τις τελευταίες ώρες ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν εξασφαλίσει ήδη το «ναι» του διεθνούς εξτρέμ, με αποτέλεσμα να θεωρείται «τελειωμένη» η μετακίνησή του στον Πειραιά το προσεχές καλοκαίρι. Όπως λέγεται, τη συγκεκριμένη εξέλιξη τη γνωρίζουν καλά στην ΑΕΚ, έχουν αποδεχθεί το γεγονός και δεν αναμένεται να κάνουν κάτι για να ανατρέψουν τα δεδομένα.

Πάντως, την ίδια στιγμή, υπάρχει η εκτίμηση ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δε θα αφήσει έτσι την υπόθεση. Θα παλέψει να κρατήσει τον παίκτη, ο οποίος εκτός του ότι ήταν από τους πιο σημαντικούς της φετινής σεζόν είναι και από τους πιο αγαπημένους της εξέδρας, ετοιμάζοντας ρελάνς με καλύτερη πρόταση.

Δε θα ήθελε, άλλωστε, σε καμία περίπτωση ο Τίγρης «στείλει» τον συγκεκριμένο παίκτη στον Ολυμπιακό, γνωρίζοντας καλά πως μία τέτοια μεταγραφή θα αποτελούσε μεγάλο επικοινωνιακό πλήγμα.

Ψάχνει αντι-Λάζαρο ο Χιμένεθ

Από την άλλη, ενδεικτικό το πόσο δύσκολο είναι για την ΑΕΚ να γυρίσει τα δεδομένα για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, είναι το γεγονός πως ήδη ο Μανόλο Χιμένεθ προετοιμάζεται για όλα τα ενδεχόμενα, ψάχνοντας τον αντικαταστάτη του παίκτη στην πατρίδα του.

Ο Ισπανός τεχνικός αναζητά στην Πριμέρα Ντιβιζιόν ποδοσφαιριστές τόσο για τα άκρα της επίθεσης, όσο και για την κορυφή (αντί-Αραούχο προφανώς), εξετάζοντας δανεικές λύσεις από μεγάλες ομάδες της χώρας.

Εξάλλου, και στην προηγούμενη θητεία του στην ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ είχε προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τις διασυνδέσεις του στην Ισπανία (κυρίως με τη Σεβίλλη, αλλά και με την Μπαρτσελόνα), προκειμένου να φέρει στην Ελλάδα παίκτες από το πάνω ράφι.  
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags