Facebook Pixel Sportdog.gr | Κλείνει και φεύγει - Eκεί πάει ο παικταράς του Ολυμπιακού - Σούπερ τράμπα με Ευρωπαίο «μηχανάκι»;
| 2018-05-02 20:33:00

Κλείνει και φεύγει - Eκεί πάει ο παικταράς του Ολυμπιακού - Σούπερ τράμπα με Ευρωπαίο «μηχανάκι»;

του Παναγιώτη Νικολάου
Κλείνει και φεύγει - Eκεί πάει ο παικταράς του Ολυμπιακού - Σούπερ τράμπα με Ευρωπαίο «μηχανάκι»;

Χορός εκατομμυρίων. Ποιος τα... σκάει, πού τα δίνουν οι Πειραιώτες.

Ιδιαιτέρως «καυτό» θα είναι το φετινό καλοκαίρι για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, καθώς μετά από μία γεμάτη και εξαιρετική σεζόν με τον Ολυμπιακό, ήδη υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό, ενώ ο μάνατζέρ του μετέφερε στους Πειραιώτες πως έχει και πρόταση στα χέρια του.

Τις τελευταίες ώρες, κυκλοφόρησαν διάφορα σενάρια για ενδιαφέρον από ολλανδικές ομάδες για τον Ιρανό άσο, αφού είναι δεδομένο πως και οι τρεις «μεγάλοι» του πρωταθλήματος αναζητούν φορ. Ωστόσο, δεν θα είναι τόσο εύκολο για τον Ανσαριφάρντ να βρει το συμβόλαιο και τα λεφτά που ζητάει στην Ολλανδία, καθώς η Φέγενορντ δεν μπορεί να «ανέβει» τόσο πολύ και να ικανοποιήσει τον Ολυμπιακό, ενώ η Αϊντχόφεν δεν ασχολείται με παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Όσον αφορά τον Άγιαξ, επίσης φαντάζει απίθανο να ασχοληθεί με την περίπτωση του, καθώς στον «Αίαντα» τα τελευταία χρόνια ακολουθούν συγκεκριμένη πολιτική στις μεταγραφές και δεν έχουν καμία διάθεση να ασχοληθούν με τέτοιες ηλικίες και με αγορές όπως η ελληνική.

Γι’ αυτό και παρότι ο ατζέντης του Ανσαριφάρντ τον έχει προτείνει σε διάφορες ομάδες στο εξωτερικό, το πιο πιθανό σενάριο είναι να βρει… πρόσφορο έδαφος στην Γερμανία. Εκεί όντως υπάρχουν ομάδες που τον παρακολουθούν, ωστόσο δεν υπάρχουν τα λεφτά που ζητάει ο Ολυμπιακός, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή.

Ελπίδα τόσο των Πειραιωτών όσο και του Ιρανού, είναι να κάνει ένα πολύ καλό Μουντιάλ και από εκεί να προκύψουν νέοι μνηστήρες, με γερό πορτοφόλι!  


Τι συμβαίνει με Ντανίλο

Νέα μεταγραφικά σενάρια ενέπλεξαν τον Ολυμπιακός, προφανώς λόγω Πέδρο Μαρτίνς, με την περίπτωση του Ντανίλο, η οποία ωστόσο είναι εξαιρετικά δύσκολη. Ο 22χρονος χαφ, που έκανε μία γεμάτη σεζόν με 44 συμμετοχές και 4 γκολ, έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του και η Μπράγκα ετοιμάζεται για μία μεγάλη πώληση.

Ήδη υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι για τον Ντανίλο και στο κόλπο έχουν μπει και οι «μεγάλοι» της Πορτογαλίας, με αποτέλεσμα η τιμή του να έχει ξεπεράσει τα 3.5 εκατομμύρια ευρώ!

Πάντως, στην Μπράγκα σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr δεν έχει μιλήσει κανείς. Ούτε από Ολυμπιακό, ούτε από τους Πορτογάλους του Μαρτίνς…  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags