Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρελή ανατροπή στο Λιμάνι - Ποιος Ρομαό; Επιστροφή-έκπληξη και... βόμβα από ΠΑΟ ο Ολυμπιακός!
| 2018-05-03 22:34:00

Τρελή ανατροπή στο Λιμάνι - Ποιος Ρομαό; Επιστροφή-έκπληξη και... βόμβα από ΠΑΟ ο Ολυμπιακός!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρελή ανατροπή στο Λιμάνι - Ποιος Ρομαό; Επιστροφή-έκπληξη και... βόμβα από ΠΑΟ ο Ολυμπιακός!

Αλλαγές στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Ρεπορτάζ με ονόματα.

Παρά τα πρόσφατα δημοσιεύματα περί ανανέωσης του Αλεξίς Ρομαό με τον Ολυμπιακό για ακόμα δύο χρόνια, αυτό που προκύπτει από πηγές εντός κι εκτός των γραφείων της Πλατειάς Αλεξάνδρας είναι πως οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν προχωρήσει σε τέτοια κίνηση με τον Τογκολέζο χαφ.

Στο Λιμάνι ζυγίζουν ακόμα τις επιλογές τους και περιμένουν τις τελικές εισηγήσεις του Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος όπως φαίνεται έχει ζητήσει την απόκτηση δύο 11δάτων χαφ, τόσο για τη θέση «6» όσο και για τη θέση «8» στο γήπεδο.

Με δεδομένο ότι θα μείνει σίγουρα στην ομάδα ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, αλλά και ότι έχει δρομολογηθεί η επιστροφή του Μανώλη Σιώπη στον Ρέντη, κυρίως επειδή ο παίκτης έχει αποδειχτεί ότι μπορεί να βοηθήσει στη δημιουργία καλού κλίματος στα αποδυτήρια, γίνεται σαφές ότι οι υπόλοιπες κινήσεις για τη στελέχωση των θέσεων των χαφ θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικές.

Αλλωστε έχει ήδη αποκτηθεί από την Αζαξιό ο Μαντί Καμαρά, ο οποίος πιθανότατα  και θα αντικαταστήσει τον Ρομαό στο ερυθρόλευκο ρόστερ... 

Ετσι, όλα δείχνουν ότι ο Τογκολέζος χαφ δύσκολα θα παραμείνει στον Πειραιά κι ας μην υπάρχει κανένα παράπονο μαζί του. Το γεγονός ωστόσο, ότι σε λίγους μήνες κλείνει 35 χρόνια ζωής αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα στο να του προσφερθεί νέο συμβόλαιο, μια και η ομάδα χρειάζεται «φρέσκο αίμα» αλλά και αρκετούς περισσότερους Ελληνες παίκτες.

Στο πλαίσιο αυτό μάλιστα, συνεχίζεται και γίνεται όλο και πιο έντονη η φημολογία πως το βασικό «6άρι» του Ολυμπιακού την επόμενη σεζόν θα είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος όχι μόνο είναι Ελληνας και βρίσκεται σε εξαιρετική ποδοσφαιρική ηλικία (μόλις 25 ετών), αλλά είναι και οπαδός της πειραϊκής ομάδας, με μεγάλη θέληση και επιθυμία κάποια στιγμή να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα!

Τι συμβαίνει με Γασπάρ;

Τέλος, παρά την έντονη φημολογία για τον Μπρούνο Γασπάρ της Φιορεντίνα, δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι, τουλάχιστον την δεδομένη στιγμή.

Μπορεί ο Πέδρος Μαρτίνς να γνωρίζει τον 25χρονο δεξιό μπακ από το πέρασμά του από την Γκιμαράες, ωστόσο οι μάνατζερ του (το γραφείο του Κάρλος Γκονσάλβες, του ατζέντη των Μπέντο – Σίλβα) το διαψεύδει κατηγορηματικά δηλώνοντας απόλυτη και πλήρη άγνοια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags