Facebook Pixel Sportdog.gr | Έφτασε στην Ελλάδα ο Πιεμπονγκσάντ - Οι πρώτες κινήσεις του και το κρίσιμο ραντεβού
| 2018-05-04 19:38:00

Έφτασε στην Ελλάδα ο Πιεμπονγκσάντ - Οι πρώτες κινήσεις του και το κρίσιμο ραντεβού

Sportdog Team
Έφτασε στην Ελλάδα ο Πιεμπονγκσάντ - Οι πρώτες κινήσεις του και το κρίσιμο ραντεβού

Ήρθε ο Ταϊλανδός και οι εξελίξεις στον ΠΑΟ... τρέχουν!

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έφτασε στην Ελλάδα το απόγευμα της Παρασκευής, όπως είχε ενημερώσει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ότι θα συμβεί πριν από λίγες ημέρες.

Η εξέλιξη αυτή σηματοδοτεί εξελίξεις στο ζήτημα της μεταβίβασης των μετοχών της «πράσινης» ΠΑΕ, καθώς για αύριο (5/5) είναι προγραμματισμένο το ραντεβού του Ταϊλανδού επιχειρηματία με τον Γιάννη Αλαφούζο. Πάντως, δεν αποκλείεται οι δύο άνδρες να δειπνήσουν μαζί το βράδυ της Παρασκευής.

Μέχρι στιγμής, αμφότερες οι πλευρές τονίζουν ότι η διαπραγμάτευσή τους για να αλλάξει χέρια η ΠΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, ωστόσο η αυριανή συνάντηση αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Πάντως, αξίζει να σημιεωθεί ότι ο Ταϊλανδός έφτασε στη χώρα μας κάτω από άκρα μυστικότητα, προτιμώντας μάλιστα να βγει από την έξοδο των VIP του αεροδρομίου και να μην τραβήξει την προσοχή των πολλών δημοσιογράφων, που ανέμεναν την άφιξή του.

Τον Πιεμπνγκσάντ υποδέχθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος» τρεις άμεσοι συνεργάτες του, μεταξύ των οποίων και ο νομικός εκπρόσωπος του Ταϊλανδού επιχειρηματία, Γιώργος Παχατουρίδης, ο οποίος επεσήμανε στους δημοσιογράφους ότι: «ο κ. Πιεμπονγκσάντ επιθυμεί να κρατήσει χαμηλούς τόνους μέχρι να γίνουν οι πρώτες συζητήσεις των δύο πλευρών στην Αθήνα».

Θυμίζουμε ότι ο Παïρότζ Πιεμπονγκσάντ εκπροσωπεί την εταιρεία «PanAsia», η οποία ενδιαφέρεται για την απόκτηση των μετοχών του Τριφυλλιού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags