Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανατροπή με τον «εκλεκτό» της ΑΕΚ – Νέο «μπάσιμο» για να τον ψήσουν – Πόσα σκάει ο Τίγρης!
| 2018-05-04 21:58:00

Ανατροπή με τον «εκλεκτό» της ΑΕΚ – Νέο «μπάσιμο» για να τον ψήσουν – Πόσα σκάει ο Τίγρης!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ανατροπή με τον «εκλεκτό» της ΑΕΚ – Νέο «μπάσιμο» για να τον ψήσουν – Πόσα σκάει ο Τίγρης!

Όλα ανοιχτά, το κρυφό χαρτί της Ένωσης για να τον φέρει.

Φτάνοντας στο φινάλε της σεζόν, αρχίζουν σιγά – σιγά να ξεκαθαρίζουν και τα μεταγραφικά ζητήματα, καθώς στην ΑΕΚ μπορεί το Σάββατο να γιορτάζουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος και παράλληλα να ετοιμάζονται για τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ, ωστόσο έχουν ήδη ξεκινήσει να… φουλάρουν για τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη χρονιά.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος και οι συνεργάτες του, μετά και από προτάσεις μάνατζερ, έχουν πάρα πολλά ονόματα στην λίστα τους, τα οποία και εξετάζουν, σε συνεννόηση με τον Μανόλο Χιμένεθ. Ένα από αυτά είναι ο Ράφαελ Χολτσχάουζερ, ο οποίος απασχόλησε την Ένωση έντονα το προηγούμενο διάστημα.

Οι Κιτρινόμαυροι είχαν μιλήσει μαζί του τον Γενάρη, ενώ πρόσφατα είχαν νέα επαφή μαζί του και με τον ατζέντη του, η οποία ωστόσο αποδείχθηκε άκαρπη, καθώς όπως σας είχε μεταφέρει το Sportdog.gr, η πρόταση ήταν ιδιαιτέρως χαμηλή.

Ο Αυστριακός άσος ωστόσο, ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρησή του από την Αούστρια Βιέννης και πλέον βγαίνει στην… γύρα ως ελεύθερος, για να βρει την επόμενη ομάδα του και ίσως αυτό να βοηθήσει, ώστε να ακουστεί και πάλι το όνομά του στο ρεπορτάζ του Δικεφάλου.

Η ΑΕΚ, παρά το πρώτο «άκυρο» παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του και ελπίζει πως εάν δεν βρει κάτι καλύτερο, θα μπορέσει να τον προσεγγίσει και πάλι, ανεβάζοντας και λίγο την προσφορά της, η οποία ήταν κάτω από τις 250.000 ευρώ.

Η Ένωση εκτός από το συμβόλαιο, του προσφέρει φυσικά και την ευκαιρία να παίξει στην Ευρώπη και ίσως στο Τσάμπιονς Λιγκ και εκεί θα ποντάρουν οι Κιτρινόμαυροι για να τον πείσουν. Δεν είναι εύκολη περίπτωση, ειδικά μετά τις πρώτες συζητήσεις των δύο πλευρών, ωστόσο δεν έχει χαθεί οριστικά. Πάντως το γεγονός ότι είναι ελεύθερος πλέον και ότι η ΑΕΚ μπορεί να του προσφέρει ένα καλό συμβόλαιο και παρουσία σε πολύ υψηλό επίπεδο, τον βάζουν ξανά στο κόλπο ενόψει καλοκαιριού.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags