Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερή ατάκα Μελισσανίδη - Τι απάντησε σε ερώτηση για τον Χιμένεθ!
| 2018-05-05 22:01:00

Τρομερή ατάκα Μελισσανίδη - Τι απάντησε σε ερώτηση για τον Χιμένεθ!

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Μελισσανίδη - Τι απάντησε σε ερώτηση για τον Χιμένεθ!

Έκλεψε την παράσταση με αυτό που είπε ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε κέφια μετά την απονομή του πρωταθλήματος στην ΑΕΚ μετά από 24 χρόνια.

Σε δηλώσεις του στη Nova ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης τόνισε ότι το πρότζεκτ της ομάδας πέτυχε, ενώ χαρακτήρισε ως την πιο κομβική στιγμή της φετινής το "διπλό" στην έδρα του Ολυμπιακού.

Ωστόσο, η ατάκα που έκλεψε την παράσταση ήρθε σε ερώτηση δημοσιογράφου για το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο "Τίγρης"... αγρίεψε και είπε στον δημοσιογράφο «Τέτοια μέρα, τέτοια ώρα για Χιμένεθ; Από αύριο αυτά! Θα σε… γκαζώσω», ξεσπώντας σε γέλια!

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του: 

«Δεν ξέρω αν είναι δικαίωση. Γιατί να το πούμε δικαίωση; Η προσπάθεια τελείωσε. Είναι μία χρονιά πετυχημένη για όλους. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά, στον κόσμο, σε όλους. Το πρότζετ πέτυχε, όλοι είμαστε χαρούμενοι ευτυχισμένοι. Η ομάδα άξιζε να πάρει το πρωτάθλημα. Είναι μία δικαίωση αν θέλετε να το πούμε έτσι.

Ερωτηθείς για την επόμενη ημέρα και το μέλλον του Μανόλο Χιμένεθ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης… «αγρίεψε»: «Τέτοια μέρα, τέτοια ώρα για Χιμένεθ; Από αύριο αυτά! Θα σε… γκαζώσω».

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ μίλησε για το γήπεδο, αλλά και τα πιο κομβικά παιχνίδια της σεζόν: «Το γήπεδο προσωπικά για μένα δεν είναι ένα, αλλά πολλά πρωταθλήματα. Θέλω να πιστεύω ότι θα συνεχιστεί σε εντατικούς ρυθμούς, έχει μπει στον δρόμο του και εκεί στην Αγιά-Σοφιά θα πανηγυρίσουμε μελλοντικά κι άλλα πρωταθλήματα.

Το διπλό στο Καραϊσκάκη, αλλά και η ανατροπή στον πρώτο γύρο ήταν τα κομβικά σημεία. Στο ποδόσφαιρο θέλει να έχεις και λίγο τύχη. Εμείς είχαμε τύχη, αλλά και καλή ομάδα. Ήμασταν πολύ οργανωμένοι, σοβαροί, χωρίς φανφάρες, χτίζουμε σιγά - σιγά κι όχι από τη μιά στιγμή στην άλλη. Συνεχίζουμε και θέλω να πιστεύω ότι στο μέλλον θα έχουμε κι άλλες διακρίσεις. Το μέλλον πρέπει να είναι καλό, έτσι νομίζω. Θέλω να πιστεύω ότι όλα θα έρθουν όπως πρέπει για την ΑΕΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags