Facebook Pixel Sportdog.gr | Τεράστια ανατροπή στον ΠΑΟΚ - Στον αέρα κλεισμένη μεταγραφή - Καυτό παρασκήνιο
| 2018-05-06 13:05:00

Τεράστια ανατροπή στον ΠΑΟΚ - Στον αέρα κλεισμένη μεταγραφή - Καυτό παρασκήνιο

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τεράστια ανατροπή στον ΠΑΟΚ - Στον αέρα κλεισμένη μεταγραφή - Καυτό παρασκήνιο

Τι συνέβη στη Θεσσαλονίκη και όλα γυρίζουν τούμπα;
 

Φτάνοντας στο φινάλε της σεζόν, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του έχουν στρέψει την προσοχή τους στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην ΑΕΚ, ωστόσο ο οργανισμός του ΠΑΟΚ ασχολείται ήδη με την επόμενη χρονιά και τη διαμόρφωση του ρόστερ.

Το sportdog.gr σας έχει μεταφέρει, πως με εντολή του Ιβάν Σαββίδη, θα υπάρξουν σαρωτικές αλλαγές στον Δικέφαλο και σε αγωνιστικό και σε εξαγωνιστικό επίπεδο, ενώ ήδη έχουν συζητήσει με παίκτες που θέλουν να τους φέρουν στην Τούμπα.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Πέδρο Κόντε του ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος μετά από μία ακόμη εξαιρετική χρονιά, ετοιμάζεται για το μεγάλο άλμα στην καριέρα του. Ο ΠΑΟΚ παρακολουθεί στενά εδώ και καιρό τον Ισπανό επιθετικό, ενώ οι πληροφορίες από το περιβάλλον της ομάδας και του παίκτη, μετέφεραν ως δεδομένη τη μετακίνησή του στην Θεσσαλονίκη, με τον Σαββίδη να πληρώνει την σχετική ρήτρα στο συμβόλαιό του.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sportdog.gr, φαίνεται πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχουμε ανατροπή στην συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν αλλάξει άποψη για τον Κόντε στον ΠΑΟΚ και ετοιμάζονται να κάνουν πίσω!

Σύμφωνα με την φημολογία που έχει αναπτυχθεί, ο Δικέφαλος σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά να μην προχωρήσει στην ενεργοποίηση της συμφωνίας για τον Ισπανό άσο και να προχωρήσει σε άλλες περιπτώσεις, που επίσης τσεκάρει εδώ και καιρό.

Πάντως, επειδή στον ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλές και διαφορετικές… φωνές όσον αφορά τα μεταγραφικά, για την ώρα, τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται ως δεδομένο. Ο τελευταίος που αποφασίζει άλλωστε πάντα, μετά και τον Λουτσσέσκου, είναι ο Ιβάν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags