Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κεραυνοί» στα αποδυτήρια του ΠΑΟ - Τι έφερε η άφιξη Παϊρόζ στους παίκτες, ανακοίνωση Ουζουνίδη!
| 2018-05-06 21:14:00

«Κεραυνοί» στα αποδυτήρια του ΠΑΟ - Τι έφερε η άφιξη Παϊρόζ στους παίκτες, ανακοίνωση Ουζουνίδη!

του Νίκου Στεργίου
«Κεραυνοί» στα αποδυτήρια του ΠΑΟ - Τι έφερε η άφιξη Παϊρόζ στους παίκτες, ανακοίνωση Ουζουνίδη!

Η... καταιγίδα δεν έχει κοπάσει στο Κορωπί και όλα παίζονται.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται να αφήσει πίσω του μια ταραχώδη αγωνιστική σεζόν, ωστόσο το καλοκαίρι που ακολουθεί αναμένεται να είναι ακόμα πιο «καυτό» εξαιτίας των διεργασιών που γίνονται για την αλλαγή ιδιοκτησίας της ΠΑΕ μέσω της μεταβίβασης των μετοχών στην «PanAsia».

Μετά το ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ έγινε γνωστό πως ξεκινά ο οικονομικός έλεγχος στην ΠΑΕ και αν όλα πάνε καλά το deal θα ολοκληρωθεί στις 30 Ιουνίου. Πάντως, μέχρι να ολοκληρωθεί η εν λόγω διαδικασία, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την κατεύθυνση που θα πάρει η υπόθεση και σίγουρα δεν μπορούμε να μιλάμε για δεδομένη συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι, από τη στιγμή που δεν έχει γίνει ακόμα ο οικονομικός έλεγχος.

Τα δεδομένα με Γκραντ και Νταμπίζα

Όσον αφορά στους ανθρώπους που θα τρέξουν το πρότζεκτ του Τριφυλλιού την επόμενη σεζόν, ο Πιεμπονγκσάντ επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να τοποθετήσει τον Αβραάμ Γκραντ σε ρόλο αθλητικού διευθυντή στον σύλλογο. Ο Ισραηλινός, πάντως, είναι «σφίγγα» αναφορικά με την υπόθεση, μιας και δεν έχει μιλήσει πουθενά για το ζήτημα, ούτε καν στους συμπατριώτες του.

Παράλληλα, όπως σας έχουμε αποκαλύψει και επιβεβαιώνεται από τα τελευταία ρεπορτάζ, ο Γιάννης Αλαφούζος δρομολογεί την επιστροφή του Νίκου Νταμπίζα στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Τέλος, ερωτηματικό αποτελεί το μέλλον του Μαρίνου Ουζουνίδη και το αν θα μείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Προφανώς έχει τεράστια σημασία το τι θα πει αύριο ο Έλληνας προπονητής μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Ξάνθη, αφού πολλοί εκτιμούν ότι θα ανακοινώσει την αποχώρησή του.

Παρεμπιπτόντως, πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν ότι το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας δεν παρουσίασε κάποια ιδιαίτερη διαφοροποίηση από τα συνηθισμένα, παρά τα νέα για τη διαφαινόμενη αλλαγή στην ιδιοκτησία του συλλόγου.

Άλλωστε, όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι παίκτες και το τεχνικό τιμ του Τριφυλλιού έχουν περάσει μια ιδιαίτερα... περίεργη σεζόν, κατά την οποία έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ. Συνεπώς, δεν πρόκειται να... ενθουσιαστούν με οπιαδήποτε εξέλιξη στα διοκητικά εάν δεν οριστικοποιηθεί πρώτα, αφού γνωρίζουν ότι τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. 

Σημειώνεται πάντως, πως το τελευταίο διάστημα εισπράτεται από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στο σύλλογο ένα κλίμα στήριξης και ενθάρρυνσης για παραμονή του Μαρίνου Ουζουνίδη, όμως αυτό το ενδεχόμενο φαίνεται να συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags