Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καίγεται» ο Ταϊλανδός - Αυτός παίρνει το κουμάντο στον ΠΑΟ - «Μπαμ» από Αλαφούζο και... Καρεμπέ!
| 2018-05-07 11:05:00

«Καίγεται» ο Ταϊλανδός - Αυτός παίρνει το κουμάντο στον ΠΑΟ - «Μπαμ» από Αλαφούζο και... Καρεμπέ!

του Νίκου Στεργίου
«Καίγεται» ο Ταϊλανδός - Αυτός παίρνει το κουμάντο στον ΠΑΟ - «Μπαμ» από Αλαφούζο και... Καρεμπέ!

Πού κρίνεται το deal, οι πρώτες μεταγραφές, έτοιμος ο προπονητής!

Μεγάλη αγωνία επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού για το μέλλον της ομάδας, καθώς άπαντες αναμένουν τις οριστικές εξελίξεις με τον Παϊρότζ Πιενγκμπονγκσάντ.
 
Όλα αναμένεται να κριθούν από τον οικονομικό έλεγχο της πράσινης ΠΑΕ, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει και όπως διαρρέεται από την πλευρά του Ταϊλανδού επιχειρηματία αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέσα σε δύο εβδομάδες.
 
Όπως λέγεται, μάλιστα, αυτό που «καίει» τον υποψήφιο επενδυτή είναι να διαπιστωθεί αν υπάρχουν μελλοντικές εκκρεμότητες του συλλόγου και σε ποιο ύψος φτάνουν αυτές.

Δεν ενδιαφέρεται, δηλαδή, για το τώρα, καθώς έχει πλήρη εικόνα για τα δεδομένα που ισχύουν αυτή τη στιγμή στην ΠΑΕ, αλλά αγωνιά για το... αύριο, καθώς δε θέλει να έχει αποκτήσει τις μετοχές της ομάδας και να προκύψουν στη συνέχεια «κεραμίδες» με χρέη που στην παρούσα φάση δε φαίνονται.
 
Ζάχαβι, Γκραντ και… Καρεμπέ
 
Στο μεταξύ, επιβεβαιώνεται μέχρι κεραίας από το Ισραήλ ότι τα νήματα στο όλο deal κινεί αθόρυβα ο μεγαλομάνατζερ Πίνι Ζάχαβι. Ο γνωστός ατζέντης δεν έχει εμφανιστεί πουθενά μέχρι στιγμής στο προσκήνιο, ωστόσο είναι αυτός που κρύβεται πίσω από τον Ταϊλανδό κι αυτός που αναμένεται στην πορεία να αναλάβει τον σχεδιασμό της ομάδας, εκμεταλλευόμενος τις εξαιρετικές διασυνδέσεις του στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
 
Παράλληλα, ισχύει ότι Γιάννης Αλαφούζος ενημέρωσε τους υποψήφιους επενδυτές ότι σκοπεύει να προσλάβει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή τον Νίκο Νταμπίζα, ενώ από τη μεριά του ο Παϊρότζ Πιενγκμπονγκσάντ ενημέρωσε το αφεντικό του Τριφυλλιού ότι ο Αβραάμ Γκραντ αναμένεται να αποκτήσει το γενικό κουμάντο στο σύλλογο, έχοντας για την ακρίβεια τον τίτλο του Sporting Advisor, που σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «Αθλητικός Σύμβουλος».

Στην Ελλάδα, βέβαια, δεν υπάρχει ανάλογο πόστο σε ελληνικό σύλλογο, αν και παρόμοιο ρόλο θα μπορούσε να πει κανείς ότι έχει στον Ολυμπιακό ο Κριστιάν Καρεμπέ.
 
Δώνης και Λέβι
 
Όσον αφορά το θέμα του προπονητή, ο Γιάννης Αλαφούζος είπε στον Ταϊλανδό επιχειρηματία ότι σε περίπτωση που δεν υπάρχει θέληση να συνεχίσει στην ομάδα ο Μαρίνος Ουζουνίδης, υπάρχουν δύο Έλληνες περιπτώσεις προπονητών που εξετάζονται σοβαρά. Τα ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει, ωστόσο είναι προφανώς ότι ένας είναι ο Γιώργος Δώνης.
 
Πάντως, η περίπτωση του Ρόνι Λέβι, που είχε ακουστεί έντονα το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται πως απομακρύνεται σημαντικά από το προσκήνιο. Αφενός γιατί ο 51χρονος κόουτς επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Ανόρθωση, αφετέρου γιατί δεν πρόκειται να μακροημερεύσει εκεί, αφού παρά την ανανέωση είναι το απόλυτο φαβορί για να αναλάβει την εθνική ομάδα του Ισραήλ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags