Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξελίξεις στον ΠΑΟ – Οι πρώτες δύο «μεταγραφές» - Ποιον κόουτς «φέρνει» ο Ταϊλανδός
| 2018-05-07 22:15:00

Εξελίξεις στον ΠΑΟ – Οι πρώτες δύο «μεταγραφές» - Ποιον κόουτς «φέρνει» ο Ταϊλανδός

του Νίκου Στεργίου
Εξελίξεις στον ΠΑΟ – Οι πρώτες δύο «μεταγραφές» - Ποιον κόουτς «φέρνει» ο Ταϊλανδός

Τι παίζει με Γκραντ; Ποιοι της διοίκησης μένουν στην επόμενη μέρα.

Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό είναι ραγδαίες, αφού η νέα σεζόν ενδέχεται να βρει τον σύλλογο με εντελώς αλλαγμένο «πρόσωπο» σε όλα τα επίπεδα, ειδικά εάν προχωρήσει το deal με την «PanAsia».

Οι Πράσινοι, πάντως, θα έχουν αρκετά εμπόδια στο «χτίσιμο» της νέας αγωνιστικής περιόδου εξαιτίας των περιορισμών στις μεταγραφές και στις ανανεώσεις συμβολαίων, που θα επιβληθεί στον σύλλογο.

Γι΄ αυτόν τον λόγο οι Πράσινοι βιάζονται να κλείσουν ορισμένα θέματα με παίκτες που θέλουν να κρατήσουν στο ρόστερ. Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ξεκινήσει ήδη τις επαφές για τις ανανεώσεις των συμβολαίων του Ρόμπιν Λουντ και του Χρήστου Δώνη. Έστω και με τα μεγάλα προβλήματα, που αντιμετωπίζει το Τριφύλλι, υπάρχει η πρόθεση να κρατήσει τους δύο άσους. Η επιθυμία των διοικούντων είναι να ολοκληρωθούν τα ζητήματα μέχρι τις 30 Μαϊου, δηλαδή πριν επιβληθεί η τιμωρία, ώστε οι δύο παίκτες να μην «πιαστούν» στους περιορισμούς.

Τα δεδομένα για Δώνη και Νταμπίζα

Στο θέμα του προπονητή, παραμένει στο προσκήνιο το όνομα του Γιώργου Δώνη το όνομα του οποίου παραμένει στην λίστα μετά την οριστικά αποχώρηση του Μαρίνου Ουζουνίδη, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας τεχνικός εμφανίζεται διστακτικός στο να συμφωνήσει, εάν δεν οριστικοποιηθεί το deal με τον Πιεμπονγκσάντ. Παρ’ όλα αυτά, σε περίπτωση που η ΠΑΕ αλλάξει χέρια, ο Δώνης πιθανότατα θα «παίξει» δυνατά ενόψει της επόμενης σεζόν. Μάλιστα, ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ και τη ΑΕΚ φέρεται να έχει απορρίψει προτάσεις από ομάδες της Ασίας, περιμένοντας να δει τι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό.

Στα υπόλοιπα μέτωπα του συλλόγου, παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο της επιστροφής του Νίκου Νταμπίζα σε ρόλο τεχνικού διευθυντή, όπως άλλωστε σας έχουμε ενημερώσει πρόσφατα.

Τι ισχύει με Γκραντ

Όσο για την υπόθεση του «εκλεκτού» του Πιεμπονγκσάντ, Αβραάμ Γκραντ, σημερινά δημοσιεύματα περιπλέκουν κάπως τα δεδομένα, συνδέοντάς τον με τους Κάιζερ Τσιφς της Νοτίου Αφρικής, για τον πάγκο της οποία φέρεται να είναι υποψήφιος. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, η συγκεκριμένη φημολογία έχει βάση, όμως ο Ισραηλινός έχει ως προτεραιότητα τον Παναθηναϊκό.

Θυμίζουμε ότι ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ έχει γνωστοποιήσει την πρόθεσή του να χρίσει τον Γκραντ «αφεντικό» του ποδοσφαιρικού τμήματος του Τριφυλλιού και ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι είναι σε αναμονή. Μόνο εάν κάτι «στραβώσει» με τον Παναθηναϊκό, θα συζητήσει την προοπτική των Κάιζερ Τσιφς.

Ποιος παραμένει από την τωρινή διοίκηση

Πάντως, παρά τις μεγάλες αλλαγές που αναμένονται την επόμενη σεζόν, κάποια πρόσωπα από την τωρινή διοίκηση πιθανότατα θα παραμείνουν στον σύλλογο. Και αυτό γιατί οι πληροφορίες του Sportdog αναφέρουν ότι στο ραντεβού του με τον Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ ο Γιάννης Αλαφούζος ζήτησε να μείνουν στην ομάδα ορισμένα στελέχη που διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία και τρέχουν τα ζητήματα του συλλόγου σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές. Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος του Τριφυλλιού ανέβασε ως χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Σπύρο Βλάχο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags