Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανατροπή με τον «τελειωμένο» του Ολυμπιακού; Αποκάλυψε πως θα παραμείνει!
| 2018-05-08 18:10:00

Ανατροπή με τον «τελειωμένο» του Ολυμπιακού; Αποκάλυψε πως θα παραμείνει!

Sportdog Team
Ανατροπή με τον «τελειωμένο» του Ολυμπιακού; Αποκάλυψε πως θα παραμείνει!

Δεν περιμέναμε αυτή την εξέλιξη...

Το μέλλον του Ούρος Τζούρτζεβιτς θεωρείται αβέβαιο, καθώς ο Σέρβος άσος δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες των αναθρώπων του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να αναπτυχθούν σενάρια που τον θέλουν να φεύγει από την ομάδα.

Μάλιστα, το πιο πρόσφατο από αυτά προέβλεπε την επιστροφή του στην Παρτιζάν με τη μορφή δανεισμού.

Παρ' όλα αυτά, ο σέντερ φορ των Ερυθρολεύκων με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «maxbetsport.rs», υποστήριξε πως δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να γυρίσει στην πρώην ομάδα του, ενώ αποκάλυψε ότι είναι ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και θα συμμετάσχει κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας το καλοκαίρι.

«Κάθε φορά αναφέρεται ότι βρίσκομαι κοντά στην επιστροφή μου στην Παρτίζαν, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έπαιξα για έναν χρόνο στην Παρτίζαν και είχαμε μία ονειρική σεζόν, όπου κατακτήσαμε το νταμπλ. Αλλά, τώρα είμαι επικεντρωμένος στον Ολυμπιακό. Μόλις ήρθα στην ομάδα και πιστεύω ότι ήρθε η στιγμή να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου», δήλωσε αρχικά ο Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Στη συνέχεια, ο Σέρβος ρωτήθηκε για το ξέσπασμα του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το 3-0 του Ολυμπιακού από τον ΠΑΣ Γιάννινα και τόνισε το εξής: «Πράγματι, υπάρχει απογοήτευση που δεν καταφέραμε να πάρουμε το φετινό πρωτάθλημα για όγδοη σερί σεζόν και γι’ αυτό θα υπάρξουν αποχωρήσεις από την ομάδα. Περιμένω να πάρουμε καλύτερες ευκαιρίες την επόμενη σεζόν, ώστε να δείξω τι αξίζω. Δεν έπαιξα όσο περίμενα φέτος, αλλά κατάφερα να πετύχω τέσσερα γκολ στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκα. Επίσης, έπαιξα και πέντε παιχνίδια στο Champions League και γι’ αυτό είμαι ικανοποιημένος. Είναι μεγάλη εμπειρία για μένα που παίζω στον Ολυμπιακό. Έχω ακόμη τρία χρόνια συμβόλαιο, οπότε θα συμμετέχω κανονικά στην προετοιμασία το καλοκαίρι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags