Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα - κόλαση για τον τελικό του Κυπέλλου: «Μπορεί να μην τελειώσει το ματς...»!
Ποδόσφαιρο
| 2018-05-09 11:38:00

Ατάκα - κόλαση για τον τελικό του Κυπέλλου: «Μπορεί να μην τελειώσει το ματς...»!

Sportdog Team
Ατάκα - κόλαση για τον τελικό του Κυπέλλου: «Μπορεί να μην τελειώσει το ματς...»!

Απίστευτη δήλωση από τον Γιάννη Μαντζουράκη...

Ο προπονητής της Κέρκυρας μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και πέταξε "φαρμακερές" ατάκες, λέγοντας ότι... μπορεί ακόμα και να μην τελειώσει το ματς!

Αναλυτικά όσα είπε στον Fair Play Fm 96.1:

Για την Κέρκυρα: «Όταν η Κέρκυρα… πήρε κεφάλι, άρχισαν να την «πυροβολούν». Ο λόγος ήταν απλός… για να παραμείνουν άλλες ομάδες. Εμείς δώσαμε μία μάχη. Πήραμε τους λογικούς βαθμούς που εκφράζει η δυναμική μίας ομάδας όπως η Κέρκυρα. Θυμάμαι ένα διαιτητή στην αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και έκανε πολλά λάθη. Γιατί τα έκανε;».

Για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Οι βαθμοί που πήρε ο ΠΑΟΚ μέσα στο γήπεδο είναι πολύ περισσότεροι, αλλά αυτά είναι περισσότερο θέματα για δικηγόρους. Ο τελικός θα είναι δύσκολο παιχνίδι για προγνωστικά. Αν είναι διαιτητής ο… Κομίνης ή ο Τσαμούρης, μπορεί να μην τελειώσει το ματς. Για να μιλήσουμε σοβαρά, πρόκειται για δύο ισοδύναμες ομάδες και το απέδειξαν και στο μεταξύ τους παιχνίδι για το πρωτάθλημα, όταν ο ΠΑΟΚ σκόραρε στο 90’. Ο τελικός του Κυπέλλου θα είναι διαφορετικός. Θα είναι ένα παιχνίδι υπομονής και θα το πάρει η ομάδα που είναι πιο ψύχραιμη και πιο ήρεμη. Για να μιλήσω μεταφορικά, πάνω από το ΟΑΚΑ το βράδυ του Σαββάτου θα έχει… νευροσύννεφα. Αν δεν έρθει ένα τυχερό γκολ, θεωρώ σοβαρό το ενδεχόμενο το ματς να πάει στην παράταση».

Για τους παίκτες που θα επηρεάσουν τον τελικό: «Νομίζω ότι το βάρος της δημιουργίας θα πέσει στη δεξιά πλευρά της ΑΕΚ και στη δεξιά πλευρά του ΠΑΟΚ. Ο Μπακάκης ήταν η έκπληξη της φετινής ΑΕΚ. Παράλληλα, ο Χριστοδουλόπουλος και ο Πέλκας ήταν οι δύο παίκτες που στήριξαν φέτος τις ομάδες τους. Επομένως, θα παίξει ρόλο η μέρα αυτών των παικτών και η μεσαία γραμμή».

Για το χαρακτηρισμό «νευροσύννεφα» που χρησιμοποίησε: «Τα γεγονότα είναι πολύ πρόσφατα και όλα αυτά… βράζουν πάνω. Θα τεθούν αντιμέτωπες δύο ομάδες που διεκδίκησαν το πρωτάθλημα. Και θα υπάρχει ένταση για το ποιος θα δικαιωθεί για αυτά που είπε και αυτά που έκανε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags