Facebook Pixel Sportdog.gr | Φτιάχνει ομαδάρα ο Μαρινάκης – «Αρπάζει» παικταρά από τη Σαμπντόρια, στο τραπέζι 1,5 εκατ. ευρώ!
| 2018-05-09 15:36:00

Φτιάχνει ομαδάρα ο Μαρινάκης – «Αρπάζει» παικταρά από τη Σαμπντόρια, στο τραπέζι 1,5 εκατ. ευρώ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Φτιάχνει ομαδάρα ο Μαρινάκης – «Αρπάζει» παικταρά από τη Σαμπντόρια, στο τραπέζι 1,5 εκατ. ευρώ!

Ποιος είναι ο killer και που ποντάρει ο Ολυμπιακός. Όλο το στόρι.

Δουλειά έχει πιάσει από χθες στον Ολυμπιακό ο Πέδρο Μαρτίνς και σιγά σιγά μπαίνουν όλες οι υποθέσεις των Πειραιωτών σε μια σειρά, με πρώτα και κύρια τα μεταγραφικά. 

Ένας από τους παίκτες που εξετάζονται είναι ο Ζοάο Νοβάις, ένα όνομα που έφερε στο προσκήνιο με σημερινό της δημοσίευμα η "Live Sport". O Πορτογάλος αποτελεί πολύ καλή περίπτωση και η παρουσία του στην Ρίο Άβε και το πορτογαλικό πρωτάθλημα σημαίνει ότι ο Μαρτίνς τον γνωρίζει και έχει σχηματίσει άποψη για την ποιότητά του.

Παρόλα αυτά, ενδεχόμενη μεταγραφή του μόνο εύκολη δεν είναι, καθώς ο 24χρονος που παίζει και στις τρεις θέσεις πίσω από τον φορ, έχει 1.5 εκατ. ευρώ buy - out στο συμβόλαιό του, ένα ποσό που φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει η Μπράγκα για να τον αποκτήσει από την Ρίο Άβε.

Όπως "βγαίνει" από την Πορτογαλία, οι διαπραγματεύσεις της Μπράγκα για τον παίκτη κρατούν εβδομάδες, αλλά ακόμα δεν υπάρχει συμφωνία και δεν είναι καν σίγουρο πως θα υπάρξει. Το "κακό" για τον Ολυμπιακό είναι ότι στην όλη υπόθεση φέρεται να έχει μπει και η Σαμπντόρια, κάτι που δυσκολεύει οποιαδήποτε προσπάθεια του Ολυμπιακού για τον Πορτογάλο άσο, χωρίς βεβαίως να αποκλείονται εξελίξεις.

Τι συμβαίνει με Γιαννιώτη, Προτό, Καρνέζη και Μάριν

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά του ερυθρόλευκου ρεπορτάζ, υπάρχει πάντα στο προσκήνιο η επιστροφή του Ανδρέα Γιαννιώτη, όμως αν γίνει κάτι τέτοιο, τότε ο Έλληνας τερματοφύλακας θα πάρει φανέλα βασικού. Φυσικά, αυτή η εξέλιξη συνεπάγεται και άλλα πράγματα όπως το τι θα συμβεί με τον Σίλβιο Προτό.

Ο Βέλγος είτε που θα κουνήσει μαντήλι, όπως ακούγεται εντόνως, είτε θα συμβιβαστεί με τον ρόλο του δεύτερου κίπερ και θα παραμείνει στο Λιμάνι. Βέβαια, πάντα υπάρχει στα υπόψιν και η -αμφιβόλου πληροφόρησης- περίπτωση του Ορέστη Καρνέζη, ενώ τέλος, όσον αφορά στον Μάρκο Μάριν, ακόμα δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο, ενώ δεν φαίνεται να υφίσταται θέμα με τον Ερυθρό Αστέρα, όπως γράφτηκε από τη Σερβία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags