Facebook Pixel Sportdog.gr | Γι’ αυτό γυρίζουν όλα τούμπα στο λιμάνι - Η πρώτη ανατροπή που θα συζητηθεί - Σκάει διαζύγιο-ΣΟΚ;
| 2018-05-10 14:35:00

Γι’ αυτό γυρίζουν όλα τούμπα στο λιμάνι - Η πρώτη ανατροπή που θα συζητηθεί - Σκάει διαζύγιο-ΣΟΚ;

του Παναγιώτη Νικολάου
Γι’ αυτό γυρίζουν όλα τούμπα στο λιμάνι - Η πρώτη ανατροπή που θα συζητηθεί - Σκάει διαζύγιο-ΣΟΚ;

Αλλαγή στρατηγικής στον Ολυμπιακό. Τι συνέβη;

Από την πρώτη στιγμή που στον Ολυμπιακό πάρθηκε απόφαση για ριζικές ανανεώσεις, εδώ στο sportdog.gr τονίσαμε πόσο δύσκολο είναι στο Λιμάνι να προχωρήσουν το συγκεκριμένο πλάνο των σαρωτικών αλλαγών, εξηγώντας ότι οι παίκτες που δεσμεύονται με πλουσιοπάροχα συμβόλαια δεν είναι εύκολο να αποχωρήσουν.
 
Ήδη, λοιπόν, παρατηρείται στο «ερυθρόλευκο» ρεπορτάζ στροφή 180 μοιρών όσον αφορά τη συγκεκριμένη πολιτική, μιας και αρκετοί παίκτες παρουσιάζονται, πλέον, να μη βρίσκονται στη «μαύρη λίστα» της διοίκησης, ενώ για κάποιους άλλους φαίνεται πως υπάρχει ανατροπή δεδομένων, ώστε να βγει η ομάδα όσο το δυνατόν πιο ευνοημένη και να έχει στις τάξεις της ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν πλέον καλά τι εστί Ολυμπιακός.
 
Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Μάρκο Μάριν, για τον οποίο λέγεται και γράφεται τις τελευταίες ώρες ότι υπάρχει επιθυμία από τη διοίκηση να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Παρόλο που ο Γερμανός δεν ξεχώρισε τη φετινή σεζόν, όπως, βέβαια, και οι περισσότεροι ξένοι του ρόστερ, φαίνεται πως υπάρχει πρόθεση για τον έμπειρο άσο να μην αποχωρήσει το καλοκαίρι, κάτι που προφανώς εγκρίνει και ο νέος προπονητής, Πέδρο Μαρτίνς.
 
Εξάλλου, όπως σας έχουμε ξαναγράψει κατά το παρελθόν, ο Μάρκο Μάριν είναι από τους παίκτες που έχουν δεθεί με την ομάδα, του αρέσει η ζωή στην Ελλάδα και δεν είναι διατεθειμένος να αφήσει το συμβόλαιο που απολαμβάνει στον Πειραιά για να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό. 
 
Ο Κούτρης και τα 7 εκατ. ευρώ!!!
 
Στο μεταξύ, ένας ακόμη παίκτης που το όνομά του έχει εμπλακεί σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια, ο Λεονάρντο Κούτρης, είναι επίσης δύσκολο να φύγει το καλοκαίρι από το Λιμάνι.
 
Μπορεί όντως να υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από την Αταλάντα, ωστόσο δύσκολα η ιταλική ομάδα μπορεί να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των Ερυθρολεύκων που ανέρχονται αυτή τη στιγμή στο ποσό των 7 εκατ. ευρώ

Το πιο πιθανό είναι, λοιπόν, ο Έλληνας να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα σεζόν, προκειμένου να αυξήσει κι άλλο τις μετοχές του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags