Facebook Pixel Sportdog.gr | Δημοσίευμα που θα τρελάνει το λιμάνι - Φοβερή εξέλιξη από το πουθενά, έτσι αρπάζει τον «εκτελεστή»
| 2018-05-11 09:50:00

Δημοσίευμα που θα τρελάνει το λιμάνι - Φοβερή εξέλιξη από το πουθενά, έτσι αρπάζει τον «εκτελεστή»

του Παναγιώτη Νικολάου
Δημοσίευμα που θα τρελάνει το λιμάνι - Φοβερή εξέλιξη από το πουθενά, έτσι αρπάζει τον «εκτελεστή»

Πιο κοντά στο «μπαμ» για την επίθεση, ποιος «φέρνει» τον παικταρά;

Χαμηλά κρατάνε την μπάλα από πλευράς Ολυμπιακού στην υπόθεση του Ντέιβερσον, αλλά είναι η Παλμέιρας που φροντίζει να ρίχνει... λάδι στη φωτιά της αισιοδοξίας των Πειραιωτών για θετικές εξελίξεις.  

Βάσει της πάγιας τακτικής τους, οι Ερυθρόλευκοι σημειώνουν όπου σταθούν κι όπου βρεθούν ότι η περίπτωση του Ντέιβερσον είναι πολύ δύσκολη, καθώς πράγματι δεν φαίνεται αυτή τη στιγμή να υπάρχει σημείο επαφής με την Παλμέιρας για την απόκτηση του παίκτη. Ο Ολυμπιακός συζητά μόνο για τον δανεισμό του 27χρονου σέντερ φορ, ενδεχόμενο που απορρίπτει κατηγορηματικά τη δεδομένη χρονική στιγμή η πλευρά της «Βερντάο».

Ωστόσο, σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν εντελώς διαφορετικές βάσεις συζήτησης των δύο πλευρών. Κι αυτό γιατί η Παλμέιρας εμφανίζεται από τα ΜΜΕ της Βραζιλίας να προχώρησε σε μια ακόμα μεταγραφή επιθετικού κι ενώ το πρόβλημα του Ντέιβερσον με την ομάδα του είναι ο μικρός χρόνος συμμετοχής του.

Πάντως, σύμφωνα με δημοσιεύματα στη Βραζιλία, η Παλμέιρας ήρθε σε συμφωνία με τη Σεαρά για την απόκτηση του 20χρονου σέντερ φορ, Αρτούρ Καμπράλ, δεσμεύοντας ένα σημαντικό ποσό για τη μεταγραφή αυτή. Όπως προκύπτει, η μετακίνηση του παίκτη δεν θα σημειωθεί άμεσα, αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα και σίγουρα μέσα στο καλοκαίρι, οπότε και αναμένεται να ανοίξει ο δρόμος της εξόδου για τον Ντέιβερσον.

Πρόκειται σίγουρα για μια εξέλιξη που προμηνύει πολλά και ευνοεί την προσπάθεια του Ολυμπιακού να «αρπάξει» τον 27χρονο στράικερ με ένα κόστος μέσα σε λογικά για την εποχή και τις συνθήκες πλαίσια. Όπως και να ‘χει, με την κίνηση αυτή η Παλμέιρας δείχνει ότι δεν «καίγεται» να κρατήσει τον Ντέιβερσον, ενώ παράλληλα γίνεται σαφές ότι δεν θα έχει πολλά ατού να χρησιμοποιήσει στις διαπραγματεύσεις για έναν παίκτη, τον οποίο δείχνει με τις κινήσεις της ότι δεν χρειάζεται...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags