Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλες ατάκες Μάνταλου: «Κοιτάζουμε τον επόμενο – Μπήκαμε στο... τριπάκι»
| 2018-05-11 17:25:00

Μεγάλες ατάκες Μάνταλου: «Κοιτάζουμε τον επόμενο – Μπήκαμε στο... τριπάκι»

Sportdog Team
Μεγάλες ατάκες Μάνταλου: «Κοιτάζουμε τον επόμενο – Μπήκαμε στο... τριπάκι»

Φτιαγμένος για νταμπλ ο αρχηγός της ΑΕΚ.

Συγκεντρωμένοι στον στόχο της κατάκτησης του Κυπέλλου ώστε να σημειωθεί το νταμπλ το 2018 είναι οι παίκτες της ΑΕΚ σύμφωνα με τον Πέτρο Μάνταλο.

Ο αρχηγός της ΑΕΚ δήλωσε:

Για τον τελικό: «Είναι ένας τίτλος που κρίνεται σε 90 ή 120 λεπτά. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για το πάρουμε».

Για το αν είναι κίνητρο η κατάκτηση του νταμπλ: «Αν το καταφέρουμε θα γράψουμε ιστορία. Το μόνο που σκεφτόμαστε είναι να πάρουμε το Κύπελλο».

Για τον τραυματισμό του: «Σίγουρα είναι ένας δύσκολος τραυματισμός αλλά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Ο κάθε παίκτης προσπαθεί να βγει πιο δυνατός. Έτσι έκανα και εγώ και τώρα είμαι έτοιμος να βοηθήσω στον αυριανό τελικό».

Για το αν έχει χάσει η ομάδα ενέργεια από τους πανηγυρισμούς: «Το ότι η ομάδα έχει καταφέρει κάτι πολύ μεγάλο το αντιλαμβανόμαστε και εμείς και εσείς. Ο ποδοσφαιριστής για αυτό ανταμείβεται και πληρώνεται. Για να ξέρει που πρέπει να σταματήσει. Από την Δευτέρα η ομάδα έχει μπει στο τρυπάκι ότι υπάρχει ένα μεγάλο ματς αύριο».

Για το αν έχει η ΑΕΚ να αποδείξει κάτι: «Η ΑΕΚ δεν έχει να αποδείξει τίποτα σε κανέναν. Αυτό κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Μετά την κατάκτηση ενός τίτλου πρέπει να κοιτάξει τον επόμενο. »

Για το δικό του μήνυμα στον κόσμο: «Η εικόνα των περσινών επεισοδίων δεν άρεσε σε κανέναν. Το μήνυμα που πρέπει να δώσουμε είναι ότι μπορούμε να διοργανώσουμε έναν τελικό με κόσμο και των δύο ομάδων χωρίς επεισόδια. Δεν πιστεύω ότι δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags