Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μπαμ» από το πουθενά στην ΑΕΚ πριν από τον τελικό - Παρασκήνιο με βασικό και... πολύ χρήμα
| 2018-05-11 22:15:00

«Μπαμ» από το πουθενά στην ΑΕΚ πριν από τον τελικό - Παρασκήνιο με βασικό και... πολύ χρήμα

Sportdog Team
«Μπαμ» από το πουθενά στην ΑΕΚ πριν από τον τελικό - Παρασκήνιο με βασικό και... πολύ χρήμα

Έχει βάση το σενάριο που παίζει; Εδώ όλη η αλήθεια.

Κι ενώ στην ΑΕΚ ετοιμάζονται πυρετωδώς για τον τελικό Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ ήρθε στο προσκήνιο ένα σενάριο που θέλει τον Μιχάλη Μπακάκη να έχει μπει στο "στόχαστρο" της Στουτγκάρδης.

Παρόλα αυτά, από το ρεπορτάζ δεν προκύπτει από κάπου ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας για τον Έλληνα δεξιό μπακ.

Κι αυτό γιατί η Στουτγκάρδη ολοκλήρωσε πριν μερικές ημέρες την αγορά ενός εξαιρετικά ταλαντούχου 20χρονου αριστερού μπακ, του Σόσα από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ έναντι του ποσού των 8 εκατομμυρίων ευρώ.

Άρα αυτή η κίνησή της δείχνει και την στόχευσή της στα μεταγραφικά. Παρότι, λοιπόν, θέλει δεξί μπακ, τα ονόματα που έχουν γραφτεί στον τοπικό Τύπο ως υποψήφιοι στόχοι είναι όλοι μέχρι 22-23 ετών, μιας και η λογική τους εκεί είναι ο παίκτης να έχει μεταπωλητική αξία.

Μάλιστα, το όνομα του Μπακάκη δεν έχει αναφερθεί ούτε σε κάποιο φόρουμ οπαδών, παρότι οι άνθρωποι της Στουτγκάρδης τον έχουν, όντως, παρακολουθήσει.

Εντούτοις, το ηλικιακό πλαίσιο του διεθνή μπακ (έκλεισε τα 27) και η αγορά της Ελλάδας, αποτελούν αποτρεπτικούς παράγοντες για τους Γερμανούς, που κατά τ' άλλα δεν έχουν πρόβλημα με τα χρήματα, αφού εκεί λεφτά... υπάρχουν!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags