Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κάηκε» η Θεσσαλονίκη για το Κύπελλο του ΠΑΟΚ – Τρέλα Σαββίδη πάνω στην οροφή του πούλμαν (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-05-13 04:52:00

«Κάηκε» η Θεσσαλονίκη για το Κύπελλο του ΠΑΟΚ – Τρέλα Σαββίδη πάνω στην οροφή του πούλμαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
«Κάηκε» η Θεσσαλονίκη για το Κύπελλο του ΠΑΟΚ – Τρέλα Σαββίδη πάνω στην οροφή του πούλμαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέχρι το πρωί με συνθήματα για νταμπλ, πιστόλι Ιβάν και Μάο-Μάο!

Μέχρι το πρωί της Κυριακής γιόρτασαν οι παίκτες και οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ την κατάκτηση του έκτου Κυπέλλου Ελλάδας, με τη νίκη τους με 2-0 κόντρα στην ΑΕΚ στον τελικό του ΟΑΚΑ.

Μετά την αποθέωση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», όπου οι παίκτες του Δικεφάλου σήκωσαν στον αέρα τον Ιβάν Σαββίδη, ακολούθησε ένα τρομερό πάρτι στην Θεσσαλονίκη, πρώτα στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και μετά στον Λευκό Πύργο, το οποίο και κράτησε μέχρι τις 05.00 το πρωί!

Λίγο μετά τις 3.30 τα ξημερώματα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που περίμεναν στο αεροδρόμιο, είδαν πρώτα τον Ιβάν Σαββίδη να βγαίνει και να δίνει το σύνθημα για την έναρξη της γιορτής. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας αποθεώθηκε και άκουσε το «είναι τρελός ο πρόεδρος», ενώ στη συνέχεια περίμενε μαζί με τον κόσμο την αποστολή της ομάδας.

Ο Σαββίδης μάλιστα μπήκε και μέσα στο πούλμαν και σήκωσε την κούπα, ενώ το τρόπαιο πέρασε ξανά από τα χέρια όλων των παικτών, που δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν και να φωνάζουν συνθήματα και επίσης πάρα πολλοί είχαν ανέβει στην οροφή του πούλμαν!

Δείτε σχετικά βίντεο:

 



 


"Αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό"

Λίγο μετά τις 4.30 τα ξημερώματα και μετά την υποδοχή στο αεροδρόμιο, το πούλμαν του ΠΑΟΚ με συνοδεία φιλάθλων, έφτασε στον Λευκό Πύργο, όπου στήθηκε ένα δεύτερο… γλέντι για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου Κυπέλλου, με αμέτρητα καπνογόνα και χιλιάδες οπαδούς και παίκτες να τραγουδούν μαζί συνθήματα.

Οι φίλοι του Δικεφάλου αποθέωσαν τους ποδοσφαιριστές, τον Ραζβάν Λουτσέσκου και φυσικά τον Ιβάν Σαββίδη που ανέβηκε μαζί με τους παίκτες στην οροφή του πούλμαν, ενώ ακούστηκε πάρα πολλές φορές και το «Να τοι να τοι οι πρωταθλητές»!

Όπως συνέβη και στο αεροδρόμιο, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ανέβηκαν στην οροφή του πούλμαν και έκαναν όλε-όλε με το Κύπελλο, αυτή την φορά άναψαν και καπνογόνα, ενώ τραγούδησαν μαζί με τους οπαδούς το σύνθημα "αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Πύργο τον Λευκό"!

Συνθήματα για… πιστόλι, Μάο-Μάο, ΑΕΚ και Αθήνα!


Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν… ξέχασαν φυσικά την Αθήνα και την ΑΕΚ, φωνάζοντας πολλά υβριστικά συνθήματα, ενώ υπήρξε αποθεωτικό σύνθημα για τον Ιβάν Σαββίδη με το οποίο του ζητούσαν να βγάλει το πιστόλι!

Επίσης, οι φίλοι των Ασπρόμαυρων «απάντησαν» και στην περιβόητη δήλωση περί… Μαό-Μάο του Δημήτρη Μελισσανίδη, με ένα επίσης υβριστικό σύνθημα που δεν μπορούμε να μεταφέρουμε.

Δείτε σχετικά βίντεο:

 

 

 

 
 



Φιέστα την Κυριακή με πρωτάθλημα στην Κ20!

Το… πάρτι ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 05:00, με την ομάδα και τον κόσμο να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την φιέστα της Τούμπας, το απόγευμα της Κυριακής (17:15). Εκεί, όπου την ίδια ώρα θα διεξαχθεί το ματς της Κ20 του Πάμπλο Γκαρσία κόντρα στον Λεβαδειακό και τους Θεσσαλονικείς να χρειάζονται μόλις έναν βαθμό για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags