Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα σαρώνει όλα ο Ιβάν - Φέρνει δύο παικταράδες, ποιους διώχνει - Κίνηση που θα εκτοξεύσει τον ΠΑΟΚ
| 2018-05-14 09:36:00

Τα σαρώνει όλα ο Ιβάν - Φέρνει δύο παικταράδες, ποιους διώχνει - Κίνηση που θα εκτοξεύσει τον ΠΑΟΚ

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τα σαρώνει όλα ο Ιβάν - Φέρνει δύο παικταράδες, ποιους διώχνει - Κίνηση που θα εκτοξεύσει τον ΠΑΟΚ

Το πλάνο για την επόμενη μέρα, τι ετοιμάζει ο μεγαλομέτοχος.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η σεζόν για τον ΠΑΟΚ, καθώς η επιβλητική νίκη στον τελικό του Κυπέλλου και η κατάκτηση του τροπαίου κόντρα στην ΑΕΚ, έδωσε απαντήσεις σε όσους αμφισβήτησαν τη φετινή πορεία των Ασπρόμαυρων.

Από εδώ και πέρα, πάντως, οι εξελίξεις στον Δικέφαλο θα είναι ραγδαίες, καθώς στην Τούμπα εδώ και πολύ καιρό εργάζονται για την επόμενη μέρα, η οποία, όπως σας έχουμε ενημερώσει σε άλλα ρεπορτάζ, θα περιλαμβάνει πολλές αλλαγές

Μετά την εξέλιξη της φετινής σεζόν, ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίζεται πεισμωμένος να κατακτήσει οπωσδήποτε το επόμενο πρωτάθλημα και γι' αυτό όλα δείχνουν ότι οι μεταγραφές του ΠΑΟΚ το φετινό καλοκαίρι θα προκαλέσουν κρότο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr, στην Τούμπα δεν θέλουν να χάσουν καθόλου χρόνο και είναι πολύ πιθανό μέχρι το τέλος του μήνα, να υπάρξουν δύο ανακοινώσεις παικτών.

Αλλαγές και προσθήκες, όμως, θα υπάρξουν και στην ΠΑΕ, παρότι η κατάκτηση του Κυπέλλου θα βοηθήσει κάποιους να… σώσουν τη θέση της. Στα υψηλά κλιμάκια εδώ και καιρό υπάρχει προβληματισμός για ορισμένα στελέχη της διοίκησης και τον τρόπο που χειρίστηκαν κρίσιμες καταστάσεις κατά τη διάρκεια της σεζόν και γι' αυτό αναμένεται να δουν την πόρτα της εξόδου.

Παράλληλα, εξελίξεις και ανακοινώσεις αναμένονται σύντομα και για το γήπεδο, καθώς χωρίς… τυμπανοκρουσίες και πολύ θόρυβο, στον ΠΑΟΚ δουλεύουν το πλάνο τους για τη νέα Τούμπα και είναι πολύ πιθανό, το επόμενο πρωτάθλημα να βρει την ομάδα στο Καυτοντζόγλειο, αφού στην Τούμπα θα έχουν ξεκινήσει τα έργα για τη… μεταμόρφωση του γηπέδου.

Το σημαντικότερο, πάντως, για τον ΠΑΟΚ, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, είναι η διαχείριση της κατάστασης,  η οποία είναι ίσως πιο σημαντική από την αντίστοιχη περσινή. Στη νίκη και στο… μεθύσι της επιτυχίας φαίνεται ο χαρακτήρας ενός συλλόγου και πλέον στον Δικέφαλο το γνωρίζουν πολύ καλά. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags