Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα πάνω-κάτω με Παϊρόζ; Ατάκα - «κόλαση» Αλαφούζου σε Νταμπίζα και στη μέση Ουζουνίδης!
| 2018-05-14 21:06:00

Τα πάνω-κάτω με Παϊρόζ; Ατάκα - «κόλαση» Αλαφούζου σε Νταμπίζα και στη μέση Ουζουνίδης!

του Νίκου Στεργίου
Τα πάνω-κάτω με Παϊρόζ; Ατάκα - «κόλαση» Αλαφούζου σε Νταμπίζα και στη μέση Ουζουνίδης!

Παρασκήνιο με... μπάτζετ και ημερομηνίες που δε διαβάζεις πουθενά αλλού.

Οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό προχωρούν σε όλα τα επίπεδα, αφού ανακοινώθηκε ότι ξεκινά ο οικονομικός έλεγχος της «PanAsia» στην ΠΑΕ, ενώ έγινε γνωστό πως ο Νίκος Νταμπίζας έρχεται στην Ελλάδα την προσεχή Πέμπτη για να αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή.

Πάντως, το θέμα του Έλληνα παράγοντα μπορεί να επισημοποιείται τώρα, όμως ουσιαστικά οι δύο πλευρές τα έχουν βρει από τις τελευταίες ημέρες του περασμένου Φεβρουαρίου, όπως σας είχαμε ενημερώσει άλλωστε.

Οι πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν ότι ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, είχε εκφράσει στον Νταμπίζα την επιθυμία του να αναλάβει από τότε, κάτι που όμως δεν κατέστη δυνατό εξαιτίας των υποχρεώσεων του νέου τεχνικού διευθυντή του Τριφυλλιού.

Φυσικά, τον Φεβρουάριο δεν είχε προκύψει ακόμα το ενδιαφέρον του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ και της «PanAsia». συνεπώς ο Νταμπίζας είχε συμφωνήσει να αναλάβει την υλοποίηση του πλάνου που ετοίμαζε ο Γιάννης Αλαφούζος. «Του χρόνου θα είμαι εγώ, με μπάτζετ 5.000.000 ευρώ», φέρεται να είχε διαβεβαιώσει τον Νταμπίζα ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, ο νέος τεχνικός διευθυντής των Πρασίνων είχε θέσει έναν και μόνο όρο για να συμφωνήσει. Αυτός, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν η πρόσληψή του να επισημοποιηθεί μετά την αποχώρηση του Μαρίνου Ουζουνίδη προκειμένου να μην χρεωθεί ο ίδιος, έστω και από… σπόντα, το «διαζύγιο» με τον Έλληνα τεχνικό.

Μέχρι στιγμής, τα συμφωνηθέντα του Νταμπίζα με τον Αλαφούζο από τον περασμένο Φλεβάρη έχουν τηρηθεί. Το μοναδικό στοιχείο που πιθανότατα θα διαφοροποιήσει τα δεδομένα είναι η μεταβίβαση των μετοχών στην «PanAsia», καθώς αν προχωρήσει, ο Νταμπίζας θα αναλάβει καθήκοντα με διαφορετική διοίκηση και μεγαλύτερο μπάτζετ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags