Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκαλύψεις με ονόματα - Μισή ντουζίνα μεταγραφάρες ο Ιβάν - Μπαλαδόρος έρχεται, φοβερή πώληση
| 2018-05-14 23:20:00

Αποκαλύψεις με ονόματα - Μισή ντουζίνα μεταγραφάρες ο Ιβάν - Μπαλαδόρος έρχεται, φοβερή πώληση

Sportdog Team
Αποκαλύψεις με ονόματα - Μισή ντουζίνα μεταγραφάρες ο Ιβάν - Μπαλαδόρος έρχεται, φοβερή πώληση

Και μια σούπερ επιστροφή στα σκαριά, «τρέμει» ο κάπτεν.

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τη σεζόν με ιδανικό τρόπο, αφού κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδας με νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και το γιόρτασε σαν… νταμπλ. Άλλωστε όλοι οι άνθρωποι του Δικεφάλου, από τους παίκτες μέχρι τους διοικούντες θεωρούν ότι η ομάδα τους δεν έχασε το πρωτάθλημα στο χορτάρι, αλλά στα δικαστήρια.

Στον εορτασμό που ακολούθησε την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο Ιβάν Σαββίδης ανέφερε στον προπονητή, Ραζβάν Λουτσέσκου, ότι θα έχει απεριόριστο μπάτζετ για το καλοκαίρι, γεγονός που «φούντωσε» τις φήμες και οδήγησε στην ανάπτυξη ουκ ολίγων σεναρίων για τα μεταγραφικά της ομάδας.

Πάντως, όπως σας έχουμε επισημάνει και στο παρελθόν, οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ πιθανότατα δεν θα προχωρήσουν σε κινήσεις εντυπωσιασμού. Έχουν συγκεκριμένο μεταγραφικό πλάνο στο μυαλό τους, ενώ παρουσιάζονται πολύ ευχαριστημένοι από τη φετινή παρουσία της ομάδας, συνεπώς δεν έχουν λόγο να την ξαναχτίσουν από την αρχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ΠΑΟΚ έχει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση ενός ενδεκαδάτου στόπερ για να πλαισιώσει τον Βαρέλα και ενός «εξαριού» με καλή τεχνική και έφεση στην οργάνωση του παιχνιδιού.

Επίσης, στα σκαριά είναι και η προσθήκη επιθετικού, του οποίου τα χαρακτηριστικά θα καθοριστούν από την παραμονή ή μη του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς. Εάν μείνει ο Σέρβος, θα αναζητηθεί περιφερειακός επιθετικός για παρτενέρ του, ενώ αν φύγει, ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί για βασικό σέντερ φορ από το «πάνω ράφι», που θα μπορεί να τον αντικαταστήσει επάξια στην ενδεκάδα.

Από εκεί και πέρα, είναι δρομολογημένη η επιστροφή του Δημήτρη Γιαννούλη από τον δανεισμό του στον Ατρόμητο, με τον Έλληνα αμυντικό να αναλαμβάνει ρόλο back-up του Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποίος θα μονιμοποιηθεί ως αριστερός μπακ.

Ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς θα αποκτηθεί από την Ξάνθη για να πλαισιώσει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη στη θέση του τερματοφύλακα, ενώ ο Ροντρίγκο Ρέι θα πωληθεί. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Αμρ Ουάρντα, που έκανε σούπερ σεζόν με τον Ατρόμητο, βρίσκεται ήδη στα «ραντάρ» ομάδων του εξωτερικού, ενώ η συμμετοχή του στο Μουντιάλ μπορεί να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την αξία του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags