Facebook Pixel Sportdog.gr | Στα κάγκελα ο Τίγρης, ρίχνει «βόμβα» με αντι-Λάζαρο - «Εκδίκηση» από Ολυμπιακό, «κλέβει» Έλληνα άσο;
| 2018-05-15 11:11:00

Στα κάγκελα ο Τίγρης, ρίχνει «βόμβα» με αντι-Λάζαρο - «Εκδίκηση» από Ολυμπιακό, «κλέβει» Έλληνα άσο;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Στα κάγκελα ο Τίγρης, ρίχνει «βόμβα» με αντι-Λάζαρο - «Εκδίκηση» από Ολυμπιακό, «κλέβει» Έλληνα άσο;

Στην αντεπίθεση το αφεντικό της ΑΕΚ, τινάζει την μπάνκα στον αέρα!

Η διαφαινόμενη απώλεια του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και η πιθανή μετακίνησή του στον Ολυμπιακό έχει «τρελάνει» άπαντες στην ΑΕΚ και ειδικά τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
 
Το αφεντικό της Ένωσης γνωρίζει ότι η Ένωση χάνει έναν παίκτη πολύ σημαντικό και αγαπημένο των οπαδών, γι’ αυτό ετοιμάζεται να «ρεφάρει» με μεταγραφές από το πάνω ράφι.
 
Το πρώτο όνομα στη λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του διεθνούς εξτρέμ είναι ως γνωστόν ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος παραδοσιακά ήταν ένας παίκτης που άρεσε στον Τίγρη. Βέβαια, στην αρχική φάση των συζητήσεων που φέρεται να έχουν γίνει με τον Έλληνα άσο υπάρχει σημαντική διαφορά ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο μετά τις τελευταίες εξελίξεις και το επικοινωνιακό πλήγμα που έχε δεχθεί η ΑΕΚ, είναι πολύ πιθανό ο Δημήτρης Μελισσανίδης να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη για να ντύσει στα κιτρινόμαυρα τον πρώην άσο του Ολυμπιακού.
 
Αυτή τη στιγμή το κάσε του παίκτη στην Αλ Αχλί φτάνει στο 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ στην Ένωση τα καλά συμβόλαια κυμαίνονται μεταξύ 300.000 και 400.000 ευρώ. Όπως γίνεται επομένως αντιληπτό, για να βρεθεί η «χρυσή τομή», θα πρέπει από τη μία ο ηγέτης της Ένωσης να ανεβεί πολύ πιο πάνω από τα στάνταρ του συλλόγου και από την άλλη, ο παίκτης να δεχθεί μια γενναία μείωση αποδοχών. Κάτι που, όπως προαναφέραμε, υπάρχει περίπτωση να συμβεί από τη στιγμή που ο Δημήτρης Μελισσανίδης διψάει για… εκδίκηση.
 
Το «κονέ» για Ταχτσίδη, από πάνω ο Ολυμπιακός  
 
Στο πλαίσιο αυτό, άλλωστε, φαίνεται πως έχει επανέλθει δυναμικά στο προσκήνιο για την ΑΕΚ και η περίπτωση του Παναγιώτη Ταχτσίδη, ο οποίος είναι «φευγάτος» από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, αν στην Ένωση προχωρήσουν τη συγκεκριμένη περίπτωση μπορούν να βασιστούν στις εξαιρετικές σχέσεις που διαθέτουν με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Γιάννη Ευαγγελόπουλο, ο οποίος επίσης έχει τα δικαιώματα του Γιάννη Φετφατζίδη. Την τελευταία διετία η ΑΕΚ διατηρεί πολύ καλή συνεργασία με τον εν λόγω ατζέντη (καλύτερη από τον Ολυμπιακό) και επομένως η συγκεκριμένη παράμετρος είναι πολύ σημαντική για την έκβαση των δύο υποθέσεων.
 
Πάντως, από την άλλη, το γεγονός ότι έχει δημοσιοποιηθεί το ενδιαφέρον της ΑΕΚ, φέρνει τον Ολυμπιακό σε πλεονεκτική θέση, από την άποψη ότι «κρατάει» τον παίκτη με συμβόλαιο και δεν πρόκειται να τον… χαρίσει στην ΑΕΚ.
 
«Χλωμό» για Τριάδη, κάτι «ψήνει» με Ξάνθη
 
Όσον αφορά την περίπτωση ενός ακόμα εξτρέμ από την Ελλάδα που φέρεται να εξετάζεται από την ΑΕΚ, τον Παναγιώτη Τριάδη της Ξάνθης, μάλλον δε θεωρείται πρώτη επιλογή στη σχετική λίστα. Δύσκολα, άλλωστε, η Ένωση θα ασχοληθεί σοβαρά με έναν παίκτη 25 ετών που ακόμα δεν έχει κάνει το μεγάλο «μπαμ» στην καριέρα του. Εξάλλου, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι η Ένωση «ψήνει» ξανά συνεργασία με την ακριτική ομάδα, χωρίς ακόμα να έχει διαρρεύσει περί τίνος πρόκειται. Εν αναμονή των εξελίξεων... 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags