Facebook Pixel Sportdog.gr | «Aπαντάει» ο ΠΑΟΚ στον… Λάζαρο; - Έξυπνη βόμβα Λουτσέσκου με Έλληνα που έκανε παπάδες
| 2018-05-15 13:08:00

«Aπαντάει» ο ΠΑΟΚ στον… Λάζαρο; - Έξυπνη βόμβα Λουτσέσκου με Έλληνα που έκανε παπάδες

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Aπαντάει» ο ΠΑΟΚ στον… Λάζαρο; - Έξυπνη βόμβα Λουτσέσκου με Έλληνα που έκανε παπάδες

Ελληνικό «χτύπημα» ακούστηκε για Τούμπα. Λέτε; 

Την ώρα που ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και η επικείμενη μετακίνησή του από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό μονοπωλεί όλο το ενδιαφέρον της επικαιρότητας, στην Τούμπα ακούστηκε μια φήμη για το δικό τους δυναμικό «χτύπημα» από την εγχώρια αγορά.
 
Οι στόχοι που εξετάζουν στον ΠΑΟΚ είναι πολλοί και μία περίπτωση που έχουν ξεχωρίσει είναι και αυτή του Θοδωρή Βασιλακάκη, ο οποίος ήταν από τους κορυφαίους Έλληνες παίκτες της φετινής σεζόν.
 
Ο μέσος του Ατρόμητου αποτελεί διαχρονική «καψούρα» του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος τον γνωρίζει άριστα από την κοινή τους θητεία στην Ξάνθη. Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ πετάει τη σκούφια για τον συγκεκριμένο παίκτη, τον οποίο δεν αποκλείεται να ζητήσει το καλοκαίρι από την «ασπρόμαυρη» διοίκηση.
 
Όπως, άλλωστε, ξεκαθάρισε ο Ιβάν Σαββίδης στις εξαγγελίες του μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, ο Ρουμάνος τεχνικός αναμένεται να αναλάβει σε μεγάλο βαθμό τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν και οι εισηγήσεις του θα γίνουν δεκτές από τη στιγμή που υπάρχει καθολική αναγνώριση εντός του συλλόγου για το φετινό του έργο.
 
Μάλιστα, το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος παίκτης «συνδέθηκε», έστω και σε επίπεδο φημών με την ΑΕΚ, δεν αποκλείεται να κινητοποιήσει τον Δικέφαλο του Βορρά για να κινηθεί πιο γρήγορα, έχοντας ως «σύμμαχο» την ομάδα του Περιστερίου, με την οποία διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις.  
 
Εξάλλου, η άποψη που κυριαρχεί στην «πιάτσα» για τον Θοδωρή Βασιλακάκη είναι ότι ένας παίκτης που θα μπορούσε να είχε κάνει νωρίτερα το μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Θεωρείται «αδικημένος» και υπάρχει η πεποίθηση ότι μπορεί να σταθεί άνετα στο ρόστερ όλων των μεγάλων ελληνικών ομάδων. Θυμίζουμε, άλλωστε, ότι κατά το παρελθόν το όνομά του είχε ακουστεί έντονα για τον Παναθηναϊκό.

Λέτε να γίνει το... ντου;
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags