Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέο «μπαμ» μετά τον Λάζαρο - «Πικάρει» και τον ΠΑΟ ο Μαρινάκης - Δείτε ποιον παίκτη έχει σταμπάρει
| 2018-05-15 14:00:00

Νέο «μπαμ» μετά τον Λάζαρο - «Πικάρει» και τον ΠΑΟ ο Μαρινάκης - Δείτε ποιον παίκτη έχει σταμπάρει

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέο «μπαμ» μετά τον Λάζαρο - «Πικάρει» και τον ΠΑΟ ο Μαρινάκης - Δείτε ποιον παίκτη έχει σταμπάρει

Μεταγραφή που θα πονέσει πολύ το Τριφύλλι. Μπορεί να γίνει;

Το όνομα του Ροντρίγκο Μολέντο παραμένει στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού και, μάλιστα, παρουσιάζεται ως ένας από τους κορυφαίους στόχους των Ερυθρολεύκων για τη γραμμή άμυνας.
 
Η αλήθεια, όμως, για τον Βραζιλιάνο στόπερ είναι κάπως διαφορετική. Από την άποψη ότι όντως αρέσει στους Πειραιώτες και βρίσκεται ψηλά στη σχετική λίστα με τους στόπερ που εξετάζονται για την ενίσχυση της οπισθοφυλακής, ωστόσο η περίπτωσή του παραμένει πολύ δύσκολη.
 
Αυτή τη στιγμή ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού παίζει βασικός στην Ιντερνασιονάλ, είναι ευχαριστημένος στη νέα του ομάδα και πολύ δύσκολα θα έπαιρνε την απόφαση να γυρίσει ξανά στην Ελλάδα, από την οποία, άλλωστε, αποχώρησε και γύρισε στην πατρίδα του για καθαρά προσωπικούς λόγους.
 
Προς το παρόν, λοιπόν, δεν είναι καθόλου εύκολο για τον Ολυμπιακό να αλλάξει τα δεδομένα και να πείσει τον παίκτη. Όμως, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά για το προσεχές μέλλον. Κι όταν λέμε προσεχές μέλλον εννοούμε μετά τις 15 Ιουλίου. Σε δύο μήνες, δηλαδή, ενδεχομένως η κατάσταση με τον Ροντρίγκο Μολέντο να είναι διαφορετική και να υπάρχει το... πρόσφορο έδαφος για να γίνει επαναπροσέγγιση από πλευράς των Ερυθρολεύκων.

Ο παίκτης, άλλωστε, φέρεται να αποτελεί προσωπική επιλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος φημολογείται ότι είχε συμφωνήσει με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού για την αγορά του Βραζιλιάνου τον περασμένο Γενάρη.

Παράλληλα, για τη συγκεκριμένη περίπτωση είναι από την πρώτη στιγμή ενήμερος και ο Πέδρο Μαρτίνς, που φέρεται να είναι θετικός για τον παίκτη, ο οποίος, άλλωστε, είναι έχει όλα τα στοιχεία που αρέσουν στον Πορτογάλο τεχνικό και κυρίως είναι… λάτιν, το βασικό στοιχείο που θέλει να προσδώσει στον νέο Ολυμπιακό.

Συμπερασματικά, λοιπόν, η υπόθεση του Ροντρίγκο Μολέντο μπαίνει προς το παρόν στο συρτάρι για τους Πειραιώτες, αλλά δεν ξεγράφεται τελείως. Αντίθετα, είναι πολύ πιθανό να απασχολήσει ξανά μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες μετά τα μέσα του καλοκαιριού. Αν, δηλαδή, αντιληφθούν στο Λιμάνι ότι έχουν αλλάξει τα δεδομένα για τον παίκτη, είναι βέβαιο ότι θα κάνουν την κίνησή τους.

Όσον αφορά τη ρήτρα που λέγεται ότι έχει βάλει ο Παναθηναϊκός για ενδεχόμενη μεταγραφή του Ροντρίγκο Μολέντο σε άλλη ελληνική ομάδα, υπάρχει η εκτίμηση στο Λιμάνι ότι μπορεί να ξεπεραστεί με διάφορους τρόπους. Προφανώς, δηλαδή, στον Πειραιά έχουν ψάξει την υπόθεση και έχουν βρει «παραθυράκια» που τους επιτρέπουν να αποκτήσουν τον παίκτη χωρίς να πληρώσουν αδρά τον «αιώνιο» αντίπαλο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags