Facebook Pixel Sportdog.gr | ΦΩΤΟ που σαρώνει το διαδίκτυο - Λάζαρος με Τσουκαλά στην εξέδρα των οργανωμένων του Ολυμπιακού!
| 2018-05-15 19:04:00

ΦΩΤΟ που σαρώνει το διαδίκτυο - Λάζαρος με Τσουκαλά στην εξέδρα των οργανωμένων του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
ΦΩΤΟ που σαρώνει το διαδίκτυο - Λάζαρος με Τσουκαλά στην εξέδρα των οργανωμένων του Ολυμπιακού!

Δείτε το στιγμιότυπο για να το πιστέψετε!

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος παρουσιάζεται έτοιμος να υπογράψει στον Ολυμπιακό, αφού γνωστοποίησε ότι δεν θα συνεχίσει στην ΑΕΚ και οι Ερυθρόλευκοι επιβεβαίωσαν ότι διαπραγματεύονται μαζί του.

Αν το deal προχωρήσει, ο Έλληνας άσος θα έχει φορέσει τις φανέλες και των τεσσάρων "μεγάλων" του ελληνικού ποδοσφαίρου (ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Ολυμπιακού).

Παρά το γεγονός ότι ο Λάζαρος έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής σε όλους τους μεγάλους αντιπάλους του Ολυμπιακού, οι Πειραιώτες είναι η ομάδα που υποστήριζε ως παιδί ο διεθνής άσος.

Απόδειξη αποτελεί το γεγονός ότι ο φωτογραφικός φακός τον έχει "συλλάβει" να βρίσκεται στην εξέδρα των οργανωμένων του Ολυμπιακού πριν από 16 χρόνια!

Ήταν τον Φεβρουάριο του 2002, όταν ο Χριστοδουλόπουλος σε ηλικία μόλις 15 ετών εθεάθη να παρακολουθεί την αναμέτρηση Ηρακλής-Ολυμπιακός στο Καυταντζόγλειο στην εξέδρα των φίλων των Πειραιωτών, ακριβώς πίσω από τον Τάκη Τσουκαλά!

Δείτε τη φωτογραφία:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags