Facebook Pixel Sportdog.gr | Ιδού το ανίκητο όπλο του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ για τον Λάζαρο - Τρομερό ντοκουμέντο
| 2018-05-15 20:00:00

Ιδού το ανίκητο όπλο του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ για τον Λάζαρο - Τρομερό ντοκουμέντο

του Παναγιώτη Νικολάου
Ιδού το ανίκητο όπλο του Ολυμπιακού κατά της ΑΕΚ για τον Λάζαρο - Τρομερό ντοκουμέντο

Ούτε μία στο εκατομμύριο οι ελπίδες της Ενωσης, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Το αθλητικό γίγνεσθαι στην Ελλάδα μονοπωλεί τις τελευταίες ώρες η υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και η διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον παίκτη, την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Λάζαρος έχει υπογράψει, ήδη, στον Ολυμπιακό, ωστόσο η Ένωση δεν θα αφήσει έτσι το θέμα, καθώς, όπως είπε και χθες, θα προχωρήσει σε νομικές κινήσεις για το περίφημο +1 του συμβολαίου του Έλληνα άσου.

Πάντως, όλα δείχνουν ότι η ΑΕΚ δεν έχει καμία τύχη στο οτιδήποτε κι αν παρουσιάσει για τον Λάζαρο, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν όσοι γνωρίζουν τις νομικές προεκτάσεις του ζητήματος.

Ακόμα και αν ισχύει αυτό που λένε στον Δικέφαλο, πώς υπέγραψε δηλαδή το +1 στο αρχικό του συμβόλαιο, αυτό για να ενεργοποιηθεί, θα πρέπει ο παίκτης να υπογράψει και το λεγόμενο, δελτίο μεταβολών.

Κάτι που δεν έχει πράξει στην ΑΕΚ, αντιθέτως το έχει υπογεγραμμένο στον Ολυμπιακό, οπότε αν ανοίξουν εκ νέου από την ΕΠΟ τα συγκεκριμένα δελτία για την επόμενη σεζόν, τότε οι Ερυθρόλευκοι θα το καταθέσουν, με υπογραφή του παίκτη, μαζί με το συμβόλαιό του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags