Facebook Pixel Sportdog.gr | Τόπο στα νιάτα – Δοκάρια και… διαιτητής «λύγισαν» την ανανεωμένη Εθνική
| 2018-05-15 22:25:00

Τόπο στα νιάτα – Δοκάρια και… διαιτητής «λύγισαν» την ανανεωμένη Εθνική

Sportdog Team
Τόπο στα νιάτα – Δοκάρια και… διαιτητής «λύγισαν» την ανανεωμένη Εθνική

Πειράματα από Σκίμπε και ήττα (2-0) από τη Σαουδική Αραβία για την Ελλάδα.

Η Εθνική Ελλάδας ηττήθηκε με 2-0 από τη Σαουδική Αραβία στη Σεβίλλη, σε ένα παιχνίδι του οποίου το αποτέλεσμα περνά σε δεύτερη μοίρα, αφού ο Μίκαελ Σκίμπε έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς νεαρούς παίκτες να αγωνιστούν για πρώην φορά με το εθνόσημο.

Συγκεκριμένα, οι Ρισβάνης, Γιαννούλης, Νικολάου, Μανιάς, Λαμπρόπουλος, Ανδρούτσος και Γαλανόπουλος έκαναν ντεμπούτο με τη φανέλα της Εθνικής, γεγονός που σαφώς επηρέασε τη λειτουργεία και τη χημεία της ομάδας.

Η Σαουδική Αραβία άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Αλ Νταουσάρι έπειτα από κακή αντίδραση της άμυνας και του Μπάρκα, ενώ στο 33’ η Ελλάδα είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Μπακασέτα.

Ο διαιτητής έγινε ο αρνητικός πρωταγωνιστής του ματς, καθώς στο 43’ κατέστρεψε το ντεμπούτο του Γιαννούλη, αποφασίζοντας να τον αποβάλει με απευθείας κόκκινη, σε μια φάση στην οποία δεν υπήρχε καν φάουλ.

Στο 79’ ο Κουλούρης έκανε φανταστική ενέργεια, όμως στάθηκε άτυχος, αφού η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι στο αριστερό πλασέ που επιχείρησε. Δευτερόλεπτα αργότερα, στο 80’, ο Κάνου έγραψε το τελικό 2-0 για τη Σαουδική Αραβία με ωραίο σουτ.

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ (Χουάν Αντόνιο Πίτσι): Μοσαϊλέμ, Οσάμα Χαουσαουί (62’ Αλμπουλαχί), Αλ-Σαχρανί, Ομάρ Χαουσαουί, Αλ Μπουραιάκ (86’ Αλ-Μοουαλάντ), Αλ-Τζάσιμ (62’ Μοχάμεντ Κανού), Αλ-Σέχρι, Αλ-Φαράζ, Αλ-Νταουσαρί, Οταΐφ (82’ Αλ-Καΐμπρι), Αλ-Σαχλαουί. (72’ Αλ-Μουβαλάντ)

ΕΛΛΑΔΑ (Μίχαελ Σκίμπε): Μπάρκας (46’ Γιαννιώτης), Μπακάκης, Ρισβάνης, Νικολάου, Γιαννούλης, Τζιόλης (70’ Ανδρούτσος), Ταχτσίδης, Λημνιός (46’ Λαμπρόπουλος), Πέλκας (60’ Μάνταλος), Μπακασέτας (91’ Γαλανόπουλος), Μανιάς (60’ Κουλούρης).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags