Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη: «Οργασμός» στο λιμάνι - Έκλεισε κανόνι μετά τον Λάζαρο - Φέρνει και «Τούρκο»;
| 2018-05-15 22:30:00

Αποκάλυψη: «Οργασμός» στο λιμάνι - Έκλεισε κανόνι μετά τον Λάζαρο - Φέρνει και «Τούρκο»;

του Παναγιώτη Νικολάου
Αποκάλυψη: «Οργασμός» στο λιμάνι - Έκλεισε κανόνι μετά τον Λάζαρο - Φέρνει και «Τούρκο»;

Στο φουλ οι μεταγραφικές μηχανές του Ολυμπιακού. Όλα εδώ.

Με το μέλλον του Ούρος Τζούρτζεβιτς, που έκανε κακή σεζόν, να θεωρείται αβέβαιο, ο Ολυμπιακός είναι πολύ πιθανό να κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού, γι’ αυτό και εξετάζει περιπτώσεις παικτών που αρέσουν στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ένας από αυτούς είναι ο Βραζιλιάνος  Κλέμπερ, της Εστορίλ. Το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται το φετινό καλοκαίρι, ενώ μετά τον υποβιβασμό της ομάδας του στη δεύτερη κατηγορία της Πορτογαλίας, είναι δεδομένο πως θα μείνει ελεύθερος.

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου άσου είναι εύκολη για τον Ολυμπιακό, με τις πληροφορίες του Sportdog.gr να αναφέρουν πως ο 27χρονος επιθετικός είναι «δεμένος» από τους Πειραιώτες, οι οποίοι μπορούν να τον αποκτήσουν… όποτε θέλουν.
 
Ωστόσο, η μεταγραφή δεν έχει προχωρήσει ακόμα επειδή οι Ερυθρόλευκοι περιμένουν να δουν τι θα γίνει με το θέμα του Τζούρτζεβιτς και το πού θα καταλήξει τελικά ο Σέρβος. Άλλωστε, ο Κλέμπερ δεν προορίζεται από τον Μαρτίνς για βασικός σέντερ φορ, αλλά για συμπληρωματική λύση στην επίθεση.
 
Τι «παίζει» με άσο της Μπεσίκτας

Κατά τα άλλα, όσον αφορά στα υπόλοιπα μέτωπα του Ολυμπιακού, υπάρχουν –ανεπιβεβαίωτες ακόμα- πληροφορίες από την Τουρκία, οι οποίες αναφέρουν πως βρίσκονται σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις των Πειραιωτών για να αποκτήσουν παίκτη της Μπεσίκτας με τη μορφή δανεισμού.

Το όνομα του φερόμενου ως στόχου του Ολυμπιακού δεν έχει διαρρεύσει, ενώ επαναλαμβάνουμε πως παρά τα όσα συζητώνται στην Τουρκία, η συγκεκριμένη πληροφορία δεν έχει διασταυρωθεί ακόμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags