Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτος Μαρινάκης: Χτυπάει κι άλλον της ΑΕΚ, «ντου» στον ΠΑΟ - Έκλεισε ταλεντάρα με τρελά λεφτά
| 2018-05-16 09:30:00

Απίστευτος Μαρινάκης: Χτυπάει κι άλλον της ΑΕΚ, «ντου» στον ΠΑΟ - Έκλεισε ταλεντάρα με τρελά λεφτά

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίστευτος Μαρινάκης: Χτυπάει κι άλλον της ΑΕΚ, «ντου» στον ΠΑΟ - Έκλεισε ταλεντάρα με τρελά λεφτά

Νέες βόμβες μετά τον Λάζαρο, σαρώνει τα πάντα ο Ολυμπιακός.

Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να σταματήσει την ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου του ρόστερ του μόνο με την περίπτωση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και έχει στα σκαριά να φέρει εις πέρας αρκετές ακόμα «δυνατές» υποθέσεις, που θα τον επαναφέρουν σε κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά.  

Το πρώτο από τα «χτυπήματα» που ετοιμάζει εδώ και καιρό ο Ολυμπιακός θεωρείται πως είναι σχεδόν έτοιμο να ανακοινωθεί. Αφορά στην περίπτωση του Γιάννη Μασούρα της Λάρισας, καθώς παρά τα όσα διαδίδει τον τελευταίο καιρό ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, η υπόθεση του νεαρού δεξιού μπακ είναι πάρα πολύ προχωρημένη και ίσως ακόμα και σήμερα να πέσουν υπογραφές σε συμβόλαια. Ο Ολυμπιακός θέλει εδώ και καιρό τον παίκτη και έδειξε αποφασιστικότητα προκειμένου να τον κάνει δικό του.

Η μεταγραφή θεωρείται κλεισμένη κατά 99%, όπως σας αποκαλύψαμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ, ενώ μόνο αν έρθουν τα... πάνω κάτω δεν θα κλείσει ο 21χρονος μπακ στον Ολυμπιακό, που πρόκειται να δαπανήσει ένα πολύ μεγάλο ποσό για να τον αποκτήσει. 

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, το κόστος της μεταγραφής του Γιάννη Μασούρα μπορεί να αγγίξει το 1 εκατομμύριο ευρώ κι αυτό γιατί πράγματι, η Λάρισα είχε δεχτεί τουλάχιστον δύο δυνατές προσφορές από ξένους συλλόγους για τη μεταγραφή του παίκτη.

Όπως λέγεται, τα ποσά που προσφέρθηκαν στη Λάρισα ξεπερνούν τις 800.000 ευρώ χωρίς διάφορα μπόνους συμμετοχών του παίκτη, αλλά τελικά νικητής στη μάχη βγαίνει ο Ολυμπιακός και εξαιτίας του γεγονότος ότι μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΛ 2-3 ταλαντούχους νεαρούς παίκτες, που έχουν ζητήσει οι Θεσσαλοί (θεωρείται πιθανό ο ένας να είναι ο Μανώλης Σάλιακας, βασικός δεξιός μπακ της εθνικής Ελπίδων).

Ανέστης και Κουρμπέλης

Μετά τον Γιάννη Μασούρα, στον Ολυμπιακό είναι πολύ πιθανό να κινηθούν για την απόκτηση του ελεύθερου από την ΑΕΚ τερματοφύλακα, Γιάννη Ανέστη. Παρά τις αρχικές διαψεύσεις από πλευράς Πειραιωτών, η υπόθεση θεωρείται ακόμα ανοικτή, ιδιαίτερα μετά τις πληροφορίες που θέλουν τον Σίλβιο Προτό να μη συνεχίζει τελικά στον Πειραιά. Ο Ολυμπιακός ήθελε τον Βέλγο για δεύτερο τερματοφύλακα πίσω από τον Ανδρέα Γιαννιώτη, ωστόσο το χάσμα στο οικονομικό φαίνεται να μη γεφυρώνεται κι έτσι οι Ερυθρόλευκοι θα ψαχτούν να καλύψουν το κενό του. Αν, τελικά, πράγματι δεν μείνει ο Σίλβιο Προτό, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για τον Γιάννη Ανέστη, αφού και ο Λευτέρης Χουτεσιώτης πιθανότατα θα παραχωρηθεί ως δανεικός.

Μια τρίτη κίνηση από την Ελλάδα, που πάντοτε έχουν στα σκαριά στον Ολυμπιακό είναι αυτή του Δημήτρη Κουρμπέλη, με την αναγκαία υποσημείωση πως αν πάρουν οι Ταϊλανδοί τον Παναθηναϊκό δύσκολα θα προχωρήσει αυτή η υπόθεση. Το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός καραδοκεί και ελπίζει να κάνει δικό του τον κορυφαίο παίκτη του φετινού Παναθηναϊκού, στην περίπτωση που υπάρξει ναυάγιο στις διαπραγματεύσεις με την «Pan Asia».

Πασαλίδης αντί Νικολάου

Εξάλλου, ανοιχτό παραμένει και το θέμα με τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη κι ενώ στην Τρίπολη επιμένουν ότι πιθανότατα ο νεαρός στόπερ θα πάει στον Ολυμπιακό. Κλειδί στην υπόθεση θεωρείται το τι μέλλει γενέσθαι στην καριέρα του Δημήτρη Νικολάου, ο οποίος φημολογείται πως μπορεί να φέρει πρόταση από τη Γερμανία. Αν αυτό συμβεί τότε θα ανοίξει ο δρόμος για την απόκτηση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη, διαφορετικά ο Ολυμπιακός δεν έχει λόγο να προχωρήσει σε μια τέτοια κίνηση και θα συνεχίσει με τον διεθνή, πλέον, Δημήτρη Νικολάου, στο ρόστερ του...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags