Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποστάρισμα-φωτιά από Καραπαπά για Λάζαρο: «Πήραμε τον καλύτερο και πόνεσε - Κλάψτε ήρεμα...»
| 2018-05-16 19:31:00

Ποστάρισμα-φωτιά από Καραπαπά για Λάζαρο: «Πήραμε τον καλύτερο και πόνεσε - Κλάψτε ήρεμα...»

Sportdog Team
Ποστάρισμα-φωτιά από Καραπαπά για Λάζαρο: «Πήραμε τον καλύτερο και πόνεσε - Κλάψτε ήρεμα...»

Σε ποιον τα... χώνει για τη μεταγραφή του Χριστοδουλόπουλου;

Ένα ακόμα σχόλιο για τη μετακίνηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό έκανε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Κώστας Καραπαπάς, με αφορμή τις δηλώσεις και τα άρθρα που αφορούν την εγκυρότητα της μεταγραφής.

Αναλυτικά:

«Ο Νίκος Λαγαριάς, ο «πρώην αθλητικός δικαστής στην επιτροπή Επίλυσης οικονομικών διαφορών επί 7 χρόνια» που τον πηγαίνουν με λουράκι από χθες από το documento μέχρι τη LiveSport και στα ραδιόφωνα, στις εκπομπές του διευθυντή της LiveSport για να λέει πόσο πρόβλημα θα έχουμε και εμείς και ο Λάζαρος είναι αυτός που νομίζω;

Είναι ο γραφικός δικηγόρος που έκανε όλο φασαρίες στην επιτροπή και τον έδιωξαν με τις κλωτσιές για τις ασυναρτησίες που έλεγε; Είναι αυτός που όλως τυχαίως όταν έφυγε, έκλαιγε (πάλι) η εφημερίδα LiveSport που ένα τόσο… άξιο τέκνο (της) το πέταξαν έξω;;; Ρε ούτε τα προσχήματα δεν κρατάτε πια; Εντάξει. Πήραμε τον καλύτερο παίκτη του Πρωταθλήματος. Καταλαβαίνω. Πόνεσε. Κλάψτε ήρεμα χωρίς να γελοιοποιείστε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags