17/05/18 - 06:45

Η υπόσχεση Μαντσίνι για την Ιταλία και η αποκάλυψη για τις κλήσεις του!

Ποιος γυρίζει στην Εθνική;

Sportdog Team
Η υπόσχεση Μαντσίνι για την Ιταλία και η αποκάλυψη για τις κλήσεις του!
688views 0shares

Να κάνει και πάλι την Ιταλία μεγάλη οδηγώντας την στην κορυφή έχει ως στόχο ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επαναφέρει στην Εθνική τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο Ιταλός προπονητής μιλώντας την στιγμή της παρουσίασής του ανέφερε τα εξής: «Θα ήθελα να είμαι ο προπονητής που ανεβάζει και πάλι την Ιταλία στην κορυφή, δεν θα είναι εύκολο αλλά μπορούμε να το κάνουμε», είπε, τονίζοντας ότι πρώτος στόχος του είναι η κατάκτηση του Euro 2020. Δεν έχουμε κερδίσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για πολλά χρόνια και αυτή είναι η πρώτη μας μεγάλη διοργάνωση».

Για το ότι δέχθηκε την πρόταση να αναλάβει την Εθνική: «Το να γίνεις προπονητής της εθνικής ομάδας δεν είναι κάτι ασήμαντο. Η ομοσπονδία με έκανε να καταλάβω ότι με ήθελαν 100% και αυτό το έκανε πιο εύκολο να πω το ναι. Το να βρίσκομαι εδώ έχοντας αυτό το ρόλο είναι σημαντικό, και αυτή ήταν η σωστή στιγμή στην καριέρα μου».

Για τον Μπαλοτέλι: «Θα μιλήσουμε, πιθανώς να τον καλέσουμε, θέλουμε να τον δούμε να παίζει με τον τρόπο που έκανε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2012».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ