Facebook Pixel Sportdog.gr | Η υπόσχεση Μαντσίνι για την Ιταλία και η αποκάλυψη για τις κλήσεις του!
| 2018-05-17 06:45:00

Η υπόσχεση Μαντσίνι για την Ιταλία και η αποκάλυψη για τις κλήσεις του!

Sportdog Team
Η υπόσχεση Μαντσίνι για την Ιταλία και η αποκάλυψη για τις κλήσεις του!

Ποιος γυρίζει στην Εθνική;

Να κάνει και πάλι την Ιταλία μεγάλη οδηγώντας την στην κορυφή έχει ως στόχο ο Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να επαναφέρει στην Εθνική τον Μάριο Μπαλοτέλι.

Ο Ιταλός προπονητής μιλώντας την στιγμή της παρουσίασής του ανέφερε τα εξής: «Θα ήθελα να είμαι ο προπονητής που ανεβάζει και πάλι την Ιταλία στην κορυφή, δεν θα είναι εύκολο αλλά μπορούμε να το κάνουμε», είπε, τονίζοντας ότι πρώτος στόχος του είναι η κατάκτηση του Euro 2020. Δεν έχουμε κερδίσει το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για πολλά χρόνια και αυτή είναι η πρώτη μας μεγάλη διοργάνωση».

Για το ότι δέχθηκε την πρόταση να αναλάβει την Εθνική: «Το να γίνεις προπονητής της εθνικής ομάδας δεν είναι κάτι ασήμαντο. Η ομοσπονδία με έκανε να καταλάβω ότι με ήθελαν 100% και αυτό το έκανε πιο εύκολο να πω το ναι. Το να βρίσκομαι εδώ έχοντας αυτό το ρόλο είναι σημαντικό, και αυτή ήταν η σωστή στιγμή στην καριέρα μου».

Για τον Μπαλοτέλι: «Θα μιλήσουμε, πιθανώς να τον καλέσουμε, θέλουμε να τον δούμε να παίζει με τον τρόπο που έκανε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το 2012».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags