Facebook Pixel Sportdog.gr | «Άσχημα» νέα για Λάζαρο στο λιμάνι - Ακόμα δεν πήγε κι άρχισαν ζόρια, θα τον «τρελάνει» ο Μαρτίνς
| 2018-05-17 13:31:00

«Άσχημα» νέα για Λάζαρο στο λιμάνι - Ακόμα δεν πήγε κι άρχισαν ζόρια, θα τον «τρελάνει» ο Μαρτίνς

του Παναγιώτη Νικολάου
«Άσχημα» νέα για Λάζαρο στο λιμάνι - Ακόμα δεν πήγε κι άρχισαν ζόρια, θα τον «τρελάνει» ο Μαρτίνς

Άλλο ΑΕΚ κι άλλο Ολυμπιακός. Τι συμβαίνει με τον Έλληνα άσο;

Μπορεί η μετακίνηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό να έχει πάρει ήδη τον τίτλο της «μεταγραφής της χρονιάς», ωστόσο για να καθιερωθεί ο Έλληνας στο Λιμάνι και να κερδίσει φανέλα βασικού, θα πρέπει να παλέψει πολύ.
 
Τα δεδομένα στους Πειραιώτες είναι τελείως διαφορετικά σε σχέση με την Ένωση (ούτε εκεί είχε εξασφαλισμένη θέση βασικού από τον Μανόλο Χιμένεθ) και ο ανταγωνισμός για τον έμπειρο εξτρέμ αναμένεται να είναι πολύ μεγαλύτερος.
 
Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, o Πέδρο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί στη διοίκηση την απόκτηση δύο ακόμα εξτρέμ από το εξωτερικό, πέραν από την προσθήκη του Έλληνα άσου, με την οποία, φυσικά, ήταν ενήμερος και απόλυτα σύμφωνος.
 
Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να έχει πολλές επιλογές για άκρα της επίθεσης και γι’ αυτό αναμένεται να φέρει στον Ολυμπιακό άλλους δύο παίκτες, δικής του επιλογής, κάτι που ενδεχομένως σημαίνει ότι θα έχουν και τον πρώτο λόγο για την 11άδα. Χωρίς, βέβαια, αυτό να σημαίνει ότι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα παραγκωνιστεί, καθώς, αν το αξίζει, ο Πέδρο Μαρτίνς θα του δώσει φανέλα βασικού, αφού φημίζεται πως είναι ένας ακριβοδίκαιος τεχνικός
 
Την ίδια στιγμή, λέγεται πως ο ένας από τους δύο επιθετικούς που θα αποκτηθεί, θα μπορεί να παίζει και στα πλάγια της επίθεσης (βλέπε Φαμπρίσιο). Επομένως, θεωρητικά, και ανάλογα με το σχήμα που θα επιλέγει κάθε φορά ο τεχνικός των Πειραιωτών, υπάρχει ένας ακόμα «ανταγωνιστής» για τα εξτρέμ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι για τα «φτερά» υπολογίζεται και ο νεαρός Μάριος Βρουσάι, τον οποίο στο λιμάνι τον πιστεύουν πολύ και αναμένεται τη νέα σεζόν να του δώσουν αρκετές ευκαιρίες.
 
Κλέμπερ ή Φαμπρίσιο
 
Στο μεταξύ, αξίζει να αναφέρουμε ότι αν όντως ο Ολυμπιακός κάνει επίσημη κρούση για τον Φαμπρίσιο της Πορτιμονένσε, τότε μάλλον θα βγει από το κάδρο ο Βραζιλιάνος Κλέμπερ, ο οποίος θεωρείται «καπαρωμένος», όπως έχουμε γράψει από την πρώτη στιγμή. Η λογική λέει, δηλαδή, ότι θα αποκτηθεί ένας από τους δύο παίκτες, καθώς έχουν και κοινά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι τους, ενδεχομένως αυτός που μπορεί να ντυθεί στα ερυθρόλευκα με τους καλύτερους οικονομικούς όρους.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags