Facebook Pixel Εξελίξεις με τον Χιμένεθ - Πότε θα γίνει το ραντεβού με τον Μελισσανίδη και τι συμβαίνει με Λας Πάλμας
| 2018-05-17 19:57:00

Είναι δυνατόν να κάνει τέτοιο χουνέρι ο Μανόλο στον Μελισσανίδη; - Κι όμως, ο Χιμένεθ φεύγει!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Είναι δυνατόν να κάνει τέτοιο χουνέρι ο Μανόλο στον Μελισσανίδη; - Κι όμως, ο Χιμένεθ φεύγει!

Γιατί καθυστερεί το ραντεβού διοίκησης-προπονητή; Ολο το παρασκήνιο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ για το αν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας και την επόμενη σεζόν.

Μπορεί ο Ισπανός τεχνικός να έχει δηλώσει πολλάκις ότι είναι ευχαριστημένος στην Ελλάδα, ωστόσο έχει πει επίσης ότι τα χρήματα είναι σημαντικό κομμάτι της διαπραγμάτευσης, ενώ όσο η όλη υπόθεση «τραβάει» και δεν ολοκληρώνεται, ακούγονται διάφορα.

Εξ’ ου και η φημολογία που έχει προκύψει από την Ισπανία και συνδέει τον τεχνικό της ΑΕΚ με τον πάγκο της Λας Πάλμας. Ιδιαίτερα ο συνεπώνυμός του Ισπανού προπονητή, Λίτο Χιμένεθ, εξακολουθεί να συντηρεί το θέμα.

Πάντως, ο Λίτο Χιμένεθ έσπευσε να διορθώσει τον εαυτό του, τονίζοντας ότι η περίπτωση του Μανόλο είναι πολύ δύσκολη για τη Λας Πάλμας, ενώ αποκάλυψε ότι ο έμπειρος προπονητής θα έχει απόψε συνάντηση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Η εν λόγω πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την πλευρά της Ένωσης, όμως με δεδομένο ότι ο Χιμένεθ φεύγει αύριο για διακοπές, το ραντεβού του με τη διοίκηση της ΑΕΚ το πιθανότερο είναι να πραγματοποιηθεί άμεσα, είτε απόψε το βράδυ είτε αύριο το πρωί.

Όσο για την προοπτική της Λας Πάλμας, σε καμία περίπτωση δεν… τρομάζει την Ένωση. Άλλωστε, φαντάζει απίθανο ο Χιμένεθ να αφήσει την ομάδα με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα στα… κρύα του λουτρού για να συνεχίσει στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Και μάλιστα σε έναν σύλλογο, ο οποίος ούτε μπορεί να εγγυηθεί την άμεση επιστροφή στη La Liga ούτε δύναται να του προσφέρει έστω και τα μισά χρήματα από αυτά που του δίνει η ΑΕΚ!

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, ο Μανόλο Χιμένεθ κατά... 99.9% θα παραμείνει στην ΑΕΚ, καθώς το ενδεχόμενο να χαλάσει κάτι έχει ουσιαστικά αποκλειστεί τόσο από την πλευρά του ίδιου όσο και από αυτή της Ένωσης.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags