Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πυρά» σε Λάζαρο: «Καλά, γιατί έφυγε, είναι δυνατόν;» - «Εγώ είχα πάει Ολυμπιακό γιατί...»!
| 2018-05-20 18:36:00

«Πυρά» σε Λάζαρο: «Καλά, γιατί έφυγε, είναι δυνατόν;» - «Εγώ είχα πάει Ολυμπιακό γιατί...»!

του Γιώργου Κτενά
«Πυρά» σε Λάζαρο: «Καλά, γιατί έφυγε, είναι δυνατόν;» - «Εγώ είχα πάει Ολυμπιακό γιατί...»!

Θρύλος της ΑΕΚ, που έκανε το ίδιο δρομολόγιο, ξεσπάει στο sportdog.

Έκπληξη προκάλεσε τον Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς η απόφαση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου να υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, όπως σχολίασε στο sportdog.gr, ειδικά από τη στιγμή που φέτος κέρδισε το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ ως mvp και θα μπορούσε την ερχόμενη σεζόν να διεκδικήσει τη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.  

Ο παλαίμαχος άσος, που μετά από μια πενταετία στην ΑΕΚ είχε αποχωρήσει μαζί με τον Nτούσαν Μπάγεβιτς για τον Ολυμπιακό, το καλοκαίρι του 1996, αναφέρθηκε στους λόγους που είχε πάρει τότε την ίδια απόφαση αλλά και στην εξαιρετική παρουσία του Λάζαρου φέτος με τη φανέλα της Ένωσης.

Τέλος, μας μίλησε και για τον γιο του που αγωνίζεται στην Ζελέσνιτσαρ και έχει όλα τα φόντα για να κάνει καριέρα ανάλογη με τη δική του. 

«Χάρηκα πολύ που πήρε η ΑΕΚ το πρωτάθλημα, κάτι που είχε να συμβεί από όταν έπαιζα εγώ ακόμα στην ομάδα. Είδα και πολλούς ανθρώπους που βρίσκονται στην ομάδα και τους γνωρίζω, όπως είναι ο κύριος Μελισσανίδης, ο Μπάγεβιτς και ο Δημητριάδης. Χάρηκα πολύ που τους είδα. Και τον Βράνιες είδα που έπαιξε καλά. Συγχαρητήρια για τον τίτλο που κατέκτησαν, αλλά τώρα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι. Πολύ σύντομα θα μαζευτούν ξανά στις προπονήσεις, για τις υποχρεώσεις που θα έχουν στην Ευρώπη», ήταν το αρχικό σχόλιο του Ρ. Σαμπανάτζοβιτς στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο και τη φετινή του παρουσία:

«Δεν έχω καταφέρει να δω πολλά παιχνίδια φέτος, μόνο ο,τι παρακολουθώ μέσω του ίντερνετ. Αλλά γνωρίζω ότι είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, που έκανε πολύ καλή χρονιά φέτος με την ΑΕΚ. Ακούω συνεχώς πολλά και καλά λόγια για εκείνον».

Πώς σχολιάζετε τη μεταγραφή του από την ΑΕΚ στον Ολυμπιακό, μετά από την πολύ καλή χρονιά που έκανε με τη φανέλα της Ένωσης;

«Aλήθεια έφυγε από την ΑΕΚ για να πάει στον Ολυμπιακό, μετά από τη σεζόν που έκανε; Τι μπορώ να πω εγώ, τώρα, ο καθένας κάνει ο,τι θεωρεί καλύτερο για την καριέρα του. Πάντα παρακολουθώ την ΑΕΚ, αλλα δεν μπορώ να ξέρω γιατί έφυγε. Όταν είχα φύγει εγώ από την ΑΕΚ είχα ήδη 5 χρόνια στην ομάδα και γνώριζα ότι είχα λίγα χρόνια μπάλας μπροστά μου ακόμα, κι έτσι αποφάσισα να πάω στον Ολυμπιακό».

Πώς είχατε βιώσει τη μετάβαση από μια κορυφαία ελληνική ομάδα στη σύνθεση μιας άλλης κορυφαίας ελληνικής ομάδας; Πώς μπορεί να είναι αυτή η μετάβαση για τον Λάζαρο; 

«Προσωπικά είχα πάντα καλή σχέση με τους οπαδούς όλων των ομάδων. Εδώ βλέπουμε, βέβαια, παίκτες να φεύγουν από τη Ρεάλ Μαδρίτης για την Μπαρτσελόνα και το αντίστροφο. Εντάξει η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα, πήρε το πρωτάθλημα μετά από 24 χρόνια, υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Χριστοδουλόπουλος πραγματοποίησε μια πολύ καλή χρονιά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το έκανε».

Τέλος, θέλω να μας πείτε για τις πληροφορίες που έχουν φτάσει στο sportdog.gr και αναφέρουν ότι ο γιος σας, ο Άνελ, είναι μεγάλο ταλέντο και φαίνεται ότι έχει τα φόντα να κάνει καριέρα ανάλογη με τη δική σας. 

«Παίζει στη Ζελέσνιτσαρ, είναι 18 ετών, αγωνίζεται στην ίδια θέση με εμένα και είναι διεθνής με την Εθνική Νέων. Όσοι τον έχουν δει υποστηρίζουν ότι είναι καλύτερος από εμένα και μπορεί να κάνει ανάλογη ή και καλύτερη καριέρα. Μπορεί να τον φέρω στην ΑΕΚ για να τον δει ο κύριος Μελισσανίδης, ποιος ξέρει η καριέρα του μπορεί να βρίσκεται στην ΑΕΚ».  

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags