Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη: «Τρελάθηκε» τελείως ο Ιβάν - Δίνει 6 «μύρια» για φορ-βόμβα - Έτσι δε χάνει το πρωτάθλημα!
| 2018-05-21 12:30:00

Αποκάλυψη: «Τρελάθηκε» τελείως ο Ιβάν - Δίνει 6 «μύρια» για φορ-βόμβα - Έτσι δε χάνει το πρωτάθλημα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αποκάλυψη: «Τρελάθηκε» τελείως ο Ιβάν - Δίνει 6 «μύρια» για φορ-βόμβα - Έτσι δε χάνει το πρωτάθλημα!

Τινάζει την μπάνκα ο Σαββίδης, τρελή εντολή για… αντι-Πρίγιοβιτς.

Φούντωσαν τις τελευταίες ώρες οι φήμες πως η Αλ Νασρ «χρυσώνει» τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, για να τον πείσει να αφήσει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και να συνεχίσει την καριέρα του στην Αραβία.
 
Όπως ανέφεραν σχετικά δημοσιεύματα, η πρόταση στον άσο του ΠΑΟΚ αφορά τριετές συμβόλαιο έναντι 8 εκατομμυρίων δολαρίων, ενώ στην ελληνική ομάδα προσφέρεται το ποσό των 5 εκατ. δολαρίων.
 
Πάντως, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι ακόμα δεν υπάρχει τίποτα επίσημο από την Αλ Νασρ και συγκεκριμένα δεν έχει γίνει καμία κρούση ούτε στον Σέρβο φορ, ούτε στην πλευρά του Δικεφάλου.
 
Από την άλλη αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορεί στην πορεία να προκύψει επίσημο ενδιαφέρον, ή ακόμα περισσότερο πως ο ΠΑΟΚ δε συζητάει με ενδιαφερόμενους για την πώληση του ικανού γκολτζή.
 
Απεναντίας, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, στην Τούμπα περιμένουν τις εμφανίσεις του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο Μουντιάλ, προκειμένου να αυξήσει τις μετοχές του και να μπορέσουν να διεκδικήσουν περισσότερα χρήματα από πιθανή πώλησή του.
 
Εντολή για φορ 6 εκατ. ευρώ
 
Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός πως άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν δώσει εντολή στους μάνατζερ ότι ενδιαφέρονται για φορ περιοχής, με τα χαρακτηριστικά του Σέρβου, ενόψει καλοκαιριού. Προφανώς περιμένουν στην Τούμπα ότι μετά το Μουντιάλ μπορεί να «σκάσει» μεγάλη πρόταση για τον παίκτη και ήδη προετοιμάζονται.
 
Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του sportdog.gr, ο Ιβάν Σαββίδης προσφέρει μέχρι και 6 εκατ. ευρώ για την αγορά επιθετικού και συμβόλαιο που μπορεί να αγγίζει το 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως. Πρόκειται, βεβαίως, για… αδιανόητα χρήματα από το αφεντικό του Δικεφάλου, κάτι που, φυσικά, μαρτυράει και τις προθέσεις του σχετικά με τις κινήσεις που θα γίνουν ενόψει της νέας σεζόν, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να κατακτήσει το πρωτάθλημα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags