Facebook Pixel Εξελίξεις με Δώνη στον Παναθηναϊκό - Ποτε θα κάνει προσφυγή στην Αλ Αΐν για Μπεργκ
| 2018-05-21 22:35:00

ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Απάντησε ο Δώνης - Χαμός, πήραν ανάποδες στον Παναθηναϊκό - «Μπαμ» με... Μπεργκ

Sportdog Team
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Απάντησε ο Δώνης - Χαμός, πήραν ανάποδες στον Παναθηναϊκό - «Μπαμ» με... Μπεργκ

Στα... κόκκινα το τριφύλλι, δεν κάνει πίσω με τίποτα.

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε κρίσιμο σταυροδρόμι το φετινό καλοκαίρι. Ο νέος τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Νίκος Νταμπίζας, ενημέρωσε πως το μπάτζετ για τη νέα σεζόν θα είναι χαμηλό. Κάτι που ίσως να αλλάξει εάν προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ στην «PanAsia», όμως όσο δεν οριστικοποιούνται οι εξελίξεις, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο.

Οι Πράσινοι περιμένουν να λάβουν ένα σημαντικό ποσό, κοντά στις 700.000 ευρώ, από την Αλ Αΐν για τη μεταγραφή του Μπεργκ και δημοσιεύματα αναφέρουν ότι θα προχωρήσουν σε νέα προσφυγή κατά της αραβικής ομάδας, η οποία τους οφείλει την τελευταία δόση της συμφωνίας.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να καταθέσει ακόμα προσφυγή στη FIFA, αφού δεν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για μια τέτοια κίνηση.

Η πρώτη προσφυγή που κατέθεσαν οι Πράσινοι για την υπόθεση έκανε απαιτητό ολόκληρο το ποσό της οφειλής και όχι μόνο της δεύτερης δόσης, η οποία τους καταβλήθηκε πρόσφατα. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να περιμένει μέχρι τις 30/5, ημερομηνία κατά την οποία συμπληρώνονται δύο μήνες από τότε που θε έπρεπε να πληρωθούν την τρίτη δόση.

Αν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη μέχρι τότε, το Τριφύλλι πιθανότατα θα περιμένει να δει πώς θα κινηθούν οι Άραβες μέχρι τα μέσα Ιουνίου και αν δεν δει… φως, αναμένεται να προχωρήσει τότε σε προσφυγή. Σε κάθε περίπτωση, τα χρήματα που αναμένει ο Παναθηναϊκός από την Αλ Αΐν δεν προβλέπεται να τα λάβει πριν από τον Ιούλιο.

Τι «παίζει» με Δώνη

Στο θέμα του προπονητή, σας έχουμε ενημερώσει για το γεγονός ότι ο Γιώργος Δώνης παραμένει το Νο.1 στη λίστα των Πρασίνων.

Παρ’ όλα αυτά, τα δεδομένα δεν αποκλείεται να ανατραπούν με βάση τις εξελίξεις στο ζήτημα της «PanAsia».

Μέχρι στιγμής, φημολογείται ότι ο Δώνης έχει πει το «ναι» σε συμβόλαιο 200-250 χιλιάδων ευρώ ετησίως και δεν είναι τα χρήματα αυτά που θέλει να διασφαλίσει, αλλά η ομαλότητα στην ομάδα. Είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη του Έλληνα τεχνικού για την ομάδα που υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής και γνώρισε τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του.

Πάντως, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Έλληνας τεχνικός δεν συνεχίζει να «ψάχνεται» και για άλλες προοπτικές στην καριέρα του. Όμως, η μεγάλη επιθυμία του δουλέψει στον Παναθηναϊκό, έχει καταστήσει το Τριφύλλι ως προτεραιότητά του και ήδη το σενάριο που κυκλοφορεί αναφέρει τα παραπάνω: ότι το «τρένο» μπαίνει έχει ήδη μπει στις ράγες του τριφυλλιού και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου -σούπερ πρότασης από το εξωτερικό- θα... ταξιδεύει πάλι με το Τριφύλλι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags