Facebook Pixel Ο Ολυμπιακός δίνει Ρισβάνη - Μαρτίνες στον Ατρόμητο και κλείνει Γιαννιώτη!
| 2018-05-22 21:00:00

Αποκάλυψη: Ψήνει «τρελή» μεταγραφή ο Ολυμπιακός που θα κάνει... μπαμ στη Super League!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αποκάλυψη: Ψήνει «τρελή» μεταγραφή ο Ολυμπιακός που θα κάνει... μπαμ στη Super League!

Πού εμπλέκονται Ατρόμητος και Πανιώνιος; Όλες οι απαντήσεις εδώ.

Απόλυτα πετυχημένη αποδείχθηκε πέρυσι η στρατηγική του Ατρομήτου να πορευτεί με δανεικούς παίκτες από τους «μεγάλους» και το ίδιο φαίνεται πως θα προσπαθήσει να κάνει και το φετινό καλοκαίρι.

Μάλιστα, οι Περιστεριώτες σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sportdog.gr, ήδη έχουν τσεκάρει τους στόχους τους και ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται και ο Νίκολα Μαρτίνες! Ο Αργεντινός άσος του Ολυμπιακού, αν και δεν έχει παίξει ποτέ με τα ερυθρόλευκα, δεσμεύεται ακόμα με συμβόλαιο για έναν χρόνο.

Ο Μαρτίνες, που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό και πήρε τη μεταγραφή στο Λιμάνι μετά την εξαιρετική του σεζόν στον Παναιτωλικό, τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται ως δανεικός σε Κύπρο και Αυστραλία, ωστόσο φέτος είναι αποφασισμένος να γυρίσει στην Ελλάδα.

Για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μείνει στο ρόστερ και κάπως έτσι έχουν προκύψει τα σενάρια για Πανιώνιο και Ατρόμητο. Στο Περιστέρι πάντως είναι ιδιαιτέρως… ζεστοί και μάλιστα έχουν και τρόπο να φτάσουν άμεσα σε συμφωνία με τους Πειραιώτες!

Το συμβόλαιο του όντως είναι πολύ υψηλό, ειδικά για το μπάτζετ του Ατρομήτου, ωστόσο έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες το… ψηστήρι στον Μαρτίνες και ελπίζουν πως θα μπορέσουν να τον πείσουν, ειδικά αν μείνει τελικά ελεύθερος από τον Ολυμπιακό.

Δεν αποκλείεται πάντως, αν τελικά δεν βρεθεί τρόπος να λύσει το συμβόλαιό του με τους Ερυθρολεύκους, να υπάρξει μία συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους όπως και με τον Ρισβάνη.

Δηλαδή να αφήσει ο Ολυμπιακός τους Ρισβάνη και Μαρτίνες στον Ατρόμητο και οι Περιστεριώτες να αφήσουν τον Γιαννιώτη να πιάσει Λιμάνι, χωρίς να πάρουν χρήματα. Πρόκειται για ένα deal που θα βολέψει και τους δύο…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags