Facebook Pixel Sportdog.gr | «Χαμός» μετά τον Τσίπρα - Κλείνει το deal o Tαϊλανδός, «ντου» σε Δημήτρη; - «Τρέμει» ο Αλαφούζος!
| 2018-05-23 10:15:00

«Χαμός» μετά τον Τσίπρα - Κλείνει το deal o Tαϊλανδός, «ντου» σε Δημήτρη; - «Τρέμει» ο Αλαφούζος!

του Νίκου Στεργίου
«Χαμός» μετά τον Τσίπρα - Κλείνει το deal o Tαϊλανδός, «ντου» σε Δημήτρη; - «Τρέμει» ο Αλαφούζος!

Τσουνάμι εξελίξεων και νέα συνάντηση-βόμβα! Συμφωνία ή ναυάγιο;

Η συνάντηση ανάμεσα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τον Αλέξη Τσίπρα έγινε τελικά εχθές το βράδυ και ολοκληρώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, με αποτέλεσμα να μη διαρρεύσουν πράγματα για το τι ακριβώς ειπώθηκε ανάμεσα στους δύο άνδρες.

Το μόνο που «βγήκε» από το συγκεκριμένο ραντεβού ήταν ότι η συζήτηση έγινε σε «καλό κλίμα» και πως, πλέον, υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στην πλευρά του αφεντικού της «πράσινης» ΚΑΕ για την επένδυση του «Athens Alive», όπως σας ενημερώσαμε σε μεταμεσονύχτιο θέμα στο sportdog.gr.

Εντός της ημέρας αναμένεται να «κυκλοφορήσουν» περισσότερα σχετικά την κουβέντα που είχε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με τον Αλέξη Τσίπρα, ωστόσο αυτό που είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε προς το παρόν είναι ότι το ραντεβού έγινε τελικά αργά χθες το βράδυ μετά από πρωτοβουλία του ίδιου του πρωθυπουργού, ενώ ο ηγέτης του μπασκετικού συλλόγου έλεγε χθες στο περιβάλλον του ότι μάλλον η συνάντηση θα γίνει την άλλη εβδομάδα, αιφνιδιάζοντας τους πάντες εκ των υστέρων και όταν έγινε γνωστό ότι τελικά βρέθηκε και τα είπε με τον αρχηγό της κυβέρνησης.

ΟΑΚΑ και αισιοδοξία

Στο μεταξύ, η προγραμματισμένη για σήμερα άφιξη του Παϊρότζ Πιενγκμποσάντ, δείχνει αν μη τι άλλο ότι υπάρχει κινητικότητα για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και πως άμεσα αναμένονται εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα. Εξάλλου, ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας είχε εκφράσει τις τελευταίες μέρες τη διάθεση να ενημερωθεί για το πρότζεκτ της επένδυσης στο ΟΑΚΑ, επομένως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο συνάντησής του με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Την ίδια στιγμή, οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από τις διεργασίες του deal για την εξαγορά των μετοχών από την «Pan Asia» εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η συμφωνία είναι προ των πυλών και υποστηρίζουν ότι μπορεί όλα έχουν τελειώσει θετικά προς το τέλος του μηνός, ή το αργότερο μέχρι την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου.

Ο φόβος του Αλαφούζου

Από την άλλη, η πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου είναι επιφυλακτική και αναμένει τις επόμενες κινήσεις του Παϊρότζ Πιενγκμποσάντ. Από την «πράσινη» ΠΑΕ δεν είναι σίγουροι για την ολοκλήρωση του deal και γι’ αυτό, άλλωστε, ο προγραμματισμός ενόψει της νέας σεζόν προχωράει υπό τις οδηγίες του μεγαλομετόχου του Τριφυλλιού. Μάλιστα, η πρόθεση του αφεντικού της ΠΑΕ φέρεται να είναι ο σύλλογος να «καθαρίσει» άμεσα, προκειμένου να μην υπάρχει καμία «δικαιολογία» από τους επενδυτές στο ενδεχόμενο που για οποιονδήποτε λόγο κάνουν πίσω.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags