Facebook Pixel Φήμη-βόμβα στην ΑΕΚ για Χιμένεθ
| 2018-05-23 13:00:00

Φήμη-βόμβα στην ΑΕΚ για Χιμένεθ - Ανάβει το φιτίλι και τα τινάζει όλα στον αέρα; Είναι ποτέ δυνατόν;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Φήμη-βόμβα στην ΑΕΚ για Χιμένεθ - Ανάβει το φιτίλι και τα τινάζει όλα στον αέρα; Είναι ποτέ δυνατόν;

Διαβάστε τι λένε οι «κακές γλώσσες» και... κλείστε τα αυτιά σας!

Μετά από μία άκρως επιτυχημένη σεζόν στην ΑΕΚ «φουλάρουν» για τον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς και ήδη έχουν κάνει τις πρώτες κινήσεις τους.
 
Οι Κιτρινόμαυροι κατέβαλλαν τη ρήτρα αγοράς (1,8 εκατ. ευρώ) για τον Μάρκο Λιβάγια στη Λας Πάλμας και απέκτησαν τον -κατά πολλούς- κορυφαίο παίκτη της ομάδας, ενώ ήδη δουλεύουν τα επόμενα «χτυπήματα» που θα αφορούν τις ανανεώσεις παικτών που επίσης είναι πολύ σημαντικοί για τα βασικά πλάνα του προπονητή.
 
Εξάλλου, εδώ και πολύ καιρό σας είχαμε αναφέρει ότι στην Ένωση θέλουν πρώτα να κρατήσουν στο ρόστερ όλους όσους συνέβαλλαν τα μέγιστα για τη φετινή εκπληκτική πορεία σε Ελλάδα και Ευρώπη και εν συνέχεια να ασχοληθούν με τις μεταγραφές.
 
Μάλιστα, όπως λέγεται, η επόμενη κίνηση της ΑΕΚ είναι να βρει φόρμουλα για την απόκτηση του Παναγιώτη Κονέ, ενώ παράλληλα γίνονται συζητήσεις για την επέκταση της συνεργασίας με τους Βασίλη Μπάρκα, Αντρέ Σιμόες και Όγκνιεν Βράνιες, με την κάθε υπόθεση, βεβαίως, να παρουσιάζει τις δικές της δυσκολίες.
 
Τρελές φήμες για Χιμένεθ
 
Στο μεταξύ, ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ενεργό ρόλο στο σχεδιασμό της νέας σεζόν και, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Ισπανός τεχνικός θα κάνει τις δικές του εισηγήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ.
 
Εξάλλου, ο κόουτς της Ένωσης πήρε το «χρίσμα» από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στην πρόσφατη συνάντηση που είχαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους και φέρεται ήδη να έχει κάνει τις προτάσεις του με παίκτες κυρίως από την πατρίδα του. 
 
Πάντως, όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα κάποιες «κακές γλώσσες» αναφέρουν ότι το γεγονός πως ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί η παραμονή του Μανόλο Χιμένεθ και δεν έχει ανακοινωθεί η επέκταση του συμβολαίου του, μπορεί να επιφυλάσσει… κινδύνους.
 
Από την άποψη ότι όσο ο Ισπανός τεχνικός δεν ανακοινώνεται από την ΠΑΕ ΑΕΚ, είναι… ελεύθερος να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα, καθώς είναι δεδομένο ότι υπήρξε ενδιαφέρον από την πατρίδα του, το οποίο, όμως, δεν τον… συγκίνησε σε πρώτη φάση. 
 
Το ενδεχόμενο, φυσικά, ο 55χρονος τεχνικός να «τη φέρει» στην Ένωση μοιάζει τουλάχιστον ακραίο με τα υπάρχοντα δεδομένα. Μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ να περίμενε… κάτι παραπάνω στην αύξηση αποδοχών που του πρότεινε ο Τίγρης, όπως σας είχε αποκαλύψει το sportdog.gr, ωστόσο το συγκεκριμένο γεγονός δε δείχνει σε καμία περίπτωση ικανό να τα τινάξει ξαφνικά όλα στον αέρα.  Εκτός αν προκύψει κάποια… εξωπραγματική πρόταση για τον Ισπανό τεχνικό και ανατραπούν όλα τα δεδομένα, κάτι που δε μοιάζει και τόσο πιθανό. 
 
Πάντως, όσοι βρίσκονται κοντά στο σύλλογο, υποστηρίζουν κατηγορηματικά ότι το θέμα των υπογραφών με τον Μανόλο Χιμένεθ είναι καθαρά τυπικό και είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags