Facebook Pixel Sportdog.gr | «Παράνοια» στο λιμάνι για τον «γίγαντα» - Έρχεται σαν τρελός Ελλάδα - Φτιάχνουν αχτύπητο δίδυμο!
| 2018-05-23 14:00:00

«Παράνοια» στο λιμάνι για τον «γίγαντα» - Έρχεται σαν τρελός Ελλάδα - Φτιάχνουν αχτύπητο δίδυμο!

του Παναγιώτη Νικολάου
«Παράνοια» στο λιμάνι για τον «γίγαντα» - Έρχεται σαν τρελός Ελλάδα - Φτιάχνουν αχτύπητο δίδυμο!

Τον θέλουν καιρό, τον παίρνουν τώρα; Καυτό παρασκήνιο μόνο εδώ!

Τις τελευταίες ώρες παίζει δυνατά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό η περίπτωση του Όσκαρ Λίνερ. Δίμετρος τερματοφύλακας, 21 ετών, ανήκει στην ΑΪΚ και παρουσιάζεται ως πρώτος στόχος των Πειραιωτών για την ενίσχυση στον «άσσο», προφανώς ως αντικαταστάτη του Σίλβιο Προτό.

To sportdog.gr έψαξε το θέμα και διαπίστωσε ότι όντως στο λιμάνι ενδιαφέρονται για τον εξαιρετικά ταλαντούχο γκολκίπερ, παρόλο που αρχική σκέψη ήταν να κοιτάξουν για έναν πιο έμπειρο τερματοφύλακα.

Μάλιστα, το «φλερτ» με τον Όσκαρ Λίνερ δεν είναι τωρινό, αλλά υπάρχει από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν οι Ερυθρόλευκοι έκαναν πρόταση για να αποκτήσουν τον πανύψηλο πορτιέρε ως ελεύθερο. Τότε, για διάφορους λόγους, το deal δεν προχώρησε, οι Πειραιώτες στράφηκαν στην περίπτωση του Ίβιτσα Ίβουσιτς και στο μεταξύ ο Σουηδός υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την AΪΚ.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, δε σταμάτησαν να παρακολουθούν την πορεία του Όσκαρ Λίνερ, έμειναν άκρως ικανοποιημένοι από την εξέλιξή του και τώρα φαίνεται πως επανήλθαν δυναμικά, αν και, πια, είναι υποχρεωμένοι να πληρώσουν και την ομάδα του για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Το θετικό για τους Ερυθρόλευκους είναι ότι η πλευρά του νεαρού γκολκίπερ βλέπει άκρως δελεαστική την προοπτική της Ελλάδας, ενώ και στην ΑΪΚ δε σκοπεύουν να μπουν εμπόδιο στα όνειρα του παίκτη. Η ατάκα, άλλωστε, ισχυρού παράγοντα της σουηδικής ομάδας ότι «είναι κολακευτικό για την ΑΪΚ που εμπλέκεται στα ίδια σενάρια με τον Ολυμπιακό», τα λέει όλα.

Αν όντως αποκτηθεί ο Όσκαρ Λίνερ, στο λιμάνι θα φτιάξουν ένα εξαιρετικό δίδυμο στα γκολποστ, με τον Ανδρέα Γιαννιώτη πιθανότατα να λογίζεται ως το Νο1, μιας και έχει περισσότερη εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η πλευρά του Σουηδού γκολκίπερ δεν ζητάει «απαιτήσεις» για φανέλα βασικού από τους Πειραιώτες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags