Facebook Pixel Έκπληξη στον Παναθηναϊκό! Ο Νταμπίζας προσπαθεί να κρατήσει τον Μουνιέ στο Τριφύλλι
| 2018-05-23 20:50:00

Ποιος Δώνης; Ιδού η πρώτη «βόμβα» Νταμπίζα - Σούπερ «κόλπο» Αλαφούζου, έτσι φτιάχνει ομαδάρα

του Νίκου Στεργίου
Ποιος Δώνης; Ιδού η πρώτη «βόμβα» Νταμπίζα - Σούπερ «κόλπο» Αλαφούζου, έτσι φτιάχνει ομαδάρα

Μεταγραφάρες και χωρίς τον… Ταϊλανδό! Τι «ψήνουν» στην ΠΑΕ;

Μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκαθαρίσει το διοικητικό μέλλον του Παναθηναϊκού, ωστόσο στην «πράσινη» ΠΑΕ τρέχουν κανονικά τον σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν.

Όπως σας ενημερώσαμε και σε άλλο ρεπορτάζ, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει επαναπαυτεί με το ενδιαφέρον που υπάρχει για την αγορά του συλλόγου και έχει δώσει εντολή στον Νίκο Νταμπίζα να προχωρήσει τον προγραμματισμό, ανεξάρτητα με τις όποιες εξελίξεις μπορεί να υπάρξουν στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Τριφυλλιού έχει πέσει με τα μούτρα στη δουλειά, ήδη μετράει την πρώτη σημαντική κίνηση που αφορά την παραμονή του Χρήστου Δώνη στην ομάδα, ενώ συνεχίζει τις επαφές του, προκειμένου να πείσει κι άλλους σημαντικούς παίκτες να υπογράψουν συμβόλαια ανανέωσης.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και ο Αντονί Μουνιέ, ένας από τους λίγους έμπειρους και εξαιρετικά ποιοτικούς παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ. Στην ΠΑΕ θέλουν να κρατήσουν τον Γάλλο άσο και ίδιος παρουσιάζεται θετικός σε αυτή την προοπτική, μιας και περνάει πολύ καλά στην Ελλάδα.

Ο 30χρονος άσος έχει φτιάξει αρκετές παρέες στη χώρα μας, του αρέσει η ζωή εδώ και, μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι το καλοκαίρι θα παραμείνει στην Ελλάδα για διακοπές. Αν, επομένως, προκύψει μια καλή πρόταση από τον Παναθηναϊκό για την επέκταση συμβολαίου, ο Γάλλος άσος δεδομένα θα τη δει με θετική ματιά.

Μάλιστα, από την «πράσινη» ΠΑΕ ετοιμάζονται να προσφέρουν νέο συμβόλαιο στον Αντονί Μουνιέ, χρησιμοποιώντας το γνωστό «τρικ» σε ανάλογες περιπτώσεις. Να του προτείνουν, δηλαδή, το δέλεαρ μίας μακράς συμφωνίας, για να «σπάσουν» τις απολαβές του σε βάθος χρόνου (πιθανότητα τριών χρόνων).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags