Facebook Pixel Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Νταβίντ Σιμάο! Τι συμβαίνει τελικά με τον Χιμένεθ;
| 2018-05-24 22:21:00

Αποκλειστικό: Απαντάει με «μηχανή» για τα χαφ ο Τίγρης - Τον ήθελε ο ΠΑΟ - «Υποψίες» για Μανόλο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αποκλειστικό: Απαντάει με «μηχανή» για τα χαφ ο Τίγρης - Τον ήθελε ο ΠΑΟ - «Υποψίες» για Μανόλο!

Έξυπνη... βόμβα ρίχνει ο Μελισσανίδης. Τι τρέχει με Χιμένεθ;

Παρότι η υπόθεση του Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει κλείσει ακόμα στην ΑΕΚ, αφού εκκρεμούν κάποια ραντεβού των δικηγόρων του με την ΠΑΕ, στην Ένωση δεν χάνουν χρόνο και ήδη τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα γίνει γνωστά, οι Κιτρινόμαυροι έχουν αποφασίσει να κινηθούν για ένα «οκτάρι», ανεξαρτήτως τι θα γίνει με τους Κονέ και Μοράν. Για τον Έλληνα άσο η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να φτάσει σε μία συμφωνία με την Ουντινέζε, χωρίς να πληρώσει πολλά, ενώ για τον Ισπανό τα πράγματα είναι λίγο πιο μπερδεμένα.

Αν παραμείνει ο Χιμένεθ, τότε και ο Μοράν θα μείνει στην ΑΕΚ και θα πάει σίγουρα στην προετοιμασία για να πάρει μία ακόμα ευκαιρία, ενώ αν φύγει ο Μανόλο, τότε θα φύγει και αυτός πακέτο την επόμενη μέρα!

Ασχέτως λοιπόν των Κονέ και Μοράν, στην Ένωση ψάχνονται για μία ακόμα κίνηση στην συγκεκριμένη θέση και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportdog.gr, το όνομα που έχει παίζει στο τραπέζι είναι αυτό του Νταβίντ Σιμάο, που είχε απασχολήσει πέρυσι και τον Παναθηναϊκό ως αντι-Ζέκα.

Ο 27χρονος άσος της Μποαβίστα και μέχρι πέρυσι της ΤΣΣΚΑ Σόφιας, αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος και ως «8άρι» και έχει συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο, ωστόσο η περίπτωσή του δεν είναι δύσκολη και εάν το αποφασίσει η ΑΕΚ, θα τον κλείσει με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο Σιμάο γενήθηκε στις Βερσαλίες και είναι παίκτης των ακαδημιών της Μπενφίκα, με τους «αετούς» να τον δίνουν δανεικό σε Πάσος Φερέιρα, Κοΐμπρα, Μαρίτιμο, ενώ το 2013 πήγε στην Αρούκα πριν πάρει μεταγραφή για την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και πέρυσι στην Μποαβίστα.

Τι συμβαίνει τελικά με τον Χιμένεθ;

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το θέμα του Μανόλο Χιμένεθ, καθώς μπορεί μετά την συνάντησή του με τον Δημήτρη Μελισσανίδη την προηγούμενη εβδομάδα να βγήκε μία σιγουριά για το μέλλον του, ωστόσο ακόμα δεν έχουν πέσει οι υπογραφές για το νέο συμβόλαιο, ενώ συνεχίζονται και οι συζητήσεις των δύο πλευρών σχετικά με τους όρους της συμφωνίας.

Αν και δεν φαίνεται να χαλάει και ούτε προκύπτει πως έχουμε… σοβαρό κόλλημα, υπάρχουν σχετικές απορίες για τους λόγους της καθυστέρησης, που έχουν κυρίως να κάνουν με κάποιους οικονομικούς όρους.

Ο Χιμένεθ πέρυσι είχε συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές κοντά στις 380.000 ευρώ, ενώ μαζί με τους συνεργάτες του έφταναν τις 600.000 ευρώ. Πρόθεσή του ήταν να ζητήσει διπλασιασμό των αποδοχών του, δηλαδή να φτάσει στις 600.000 ευρώ μόνος του και στο 1 εκατ. ευρώ για όλο το τιμ, ωστόσο του προτάθηκε σύμφωνα με πληροφορίες αύξηση 10-15%.

Το οικονομικό, το γεγονός ότι το συμβόλαιο θα είναι πιθανότατα μονοετές, αλλά και ο ρόλος του στις μεταγραφές, είναι τα τρία σημεία που ακόμα «κολλάει» η συμφωνία. Για την ώρα πάντως, δεν προκύπτει από πουθενά πως υπάρχει σοβαρή περίπτωση να χαλάσει, αν και στην Ισπανία επιμένουν πως η Λας Πάλμας πιέζει για να τον... κλέψει!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags